Skip to content

Froger op zondag

March 23, 2004

We zaten er klaar voor zondag, Renxc3xa9 Froger met gezin op t.v. Ik was benieuwd of hij de bauers kon evenaren met zijn leven. het was een leuk stukje televisie maar ook voor mij een schokkend stukje televisie, mijn hemel wat is die man met zijn geld aan het doen…. Een hele fitness studio vol met peperdure apparatuur*waar ik helemaal gek van zou worden*werd leeggetrokken om ingewisseld te worden voor nog duurdere modernere vernieuwdere apparaten…loopband*bey the weg, kent u iemand met een loopband die hem niet gebruikt, denk aan mij!!*, halters, hometrainer..enz.. Die enorme geldverkwisting maakte bij toch wel een raar gevoel los, ik begrijp dat die kilo’s in de weg zitten*ervarings deskundige*maar ook ik weet dat na een half jaar tot een jaar de helft van die spullen ongebruikt in de hoek staan. Jammer hoor, minpuntje voor de familie Froger.

From → Uncategorized

4 Comments
  1. Welkom Michelle! Veel plezier

  2. Jolanda permalink

    Ik heb die man een keer xc3xb6ntmoet” en die man zijn ego is nog groter dan zijn kapitaal…ieeeuw

  3. Ik heb hiet niet gezien. Het lijkt me in eerste instantie niet zo’n leuke serie. Maar mijn nieuwschierigheid wint en wil het toch zeker een keer zien!!

  4. Swanique* permalink

    Ik heb het niet gezien…..zal nog wel een keertje komen;-)…..maar fittness-apparatuur heeft hier ook oooit gestaan op zolder….toen Lars die nog niet had geconfiskeerd πŸ˜€ …maar ik heb die zooi op een gegeven moment weggegeven aan een goede vriend…..en als ik het niet mis heb, staat het daar nu ook werkeloos πŸ˜€ …..maar goed….xc3xadk was er van af!! 8) πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: