Skip to content

Update..

March 31, 2004

Even een levens dagen update(-: Zondag was het dus Amsterdam/Diemen dag, eerst langs schoonmamma en daarna een gezellige middag bij zwager*Theo en zijn vriendin*Corinne*, ook was het even de auto testen, wat doet ie op lange afstanden? Kan ie een beetje crossen? De antwoorden zijn, hij doet het lekker maar het crossen moet hem nog even aangeleerd worden aangezien hij altijd korte afstanden heeft gereden.*het klinkt nu net alsof we altijd veeeels te hard rijden, dat doen we niet hoor maar op lange stukken is 140 wel lekkerder(-:*.

Met Daan gaat het weer lekker, hij heeft 3 keer een shot gehad en daar knapte hij perfect van op*wat een wonder die medicijnen!* Op dit moment loopt Robin een beetje te hinken maar dat is steeds af en aan*wel/niet pijnlijk*en dus als het een bloeding is, zijn we al te laat dus laten hem maar geen ren dingen doen en koelen elke dag. Tja met hemofilie is de lente bij ons ook meestal het begin van een bloedingen seizoen, veel buiten spelen en meer sporten en dus ook meer bloedingen…helaas maar waar.

Maandag heb ik weer even op de hometrainer gezeten, effe lekker zweten zonder mezelf teveel te belasten.
Dinsdag ben ik weer lekker gaan hardlopen, maar xc3xa9xc3xa9n cruciale fout gemaakt….te weinig gegeten en gedronken vooraf, binnen een kwartier was ik dood, alle fut eruit, gestopt met rennen en maar gewoon wandelend mijn ronde afgemaakt, thuis direct de kraan aan mijn mond en brood tot vulling gemaakt…….weer een leermoment.
Woensdag ochtend is tegenwoordig mijn zwemochtend met de buurvrouw, gewoon een uur lang baantjes trekken, heerlijk en gezond.

Net ben ik even op de skeelers gaan staan*dat was wel weer even geleden*maar wat is dat vermoeiend, die dingen zijn loodzwaar en zitten veel te strak…..lopen is als je het goed doet een stuk minder vermoeiend, maar misschien ligt het wel aan de skeelers uit de oertijd(-:
Ik heb ze net officieel overgedragen aan Robin, die heeft dezelfde maat maar een stuk smallere kuiten waardoor het niet zo afknelt(-: Zelf ga ik in de toekomst wel op zoek naar lichtere en buigzamere skeelers.

En meer is er eigenlijk niet gebeurd in de afgelopen dagen, ja genoten van de ZON! Heerlijk dat het Weer weer wat beter wordt.(-:

From → Uncategorized

4 Comments
  1. ruth *off-topic maar bij gebre permalink

    gefeliciteerd met jullie huwelijksdag!!!!

  2. Veel sport. Skeeleren lijkt me ook erg leuk, vooral als alternatief voor schaatsen…..

    Ja, de zon heerlijk (vooral uit de wind 😉 )

  3. Petra permalink

    Volgens mij is skeeleren niets voor mij.. wiebel wiebel.. de “gewone” rolschaats vind ik ietwat stabieler.. maar ja.. ook die heb ik niet.. dure krengen 😕

  4. Ben vandaag even op zoek gegaan naar skeelers maar voorlopig houdt ik het wel bij iets harder lopen dan een wandeltocht(-: jeeezus wat zijn die dingen duur zeg, niet te filmen…onder de 100 euro kom je niet uit voor een paar*laag zittende*skeelers…Belachelijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: