Skip to content

Goeie Morge!

April 14, 2004

Soms heb je van die dagen dat de gelukskriebels je overstromen, wij hebben een relaxste paas gehad met veel, heel veel, gezelligheid en daardoor is mijn humeur toch wel met enkele gradatie’s gestegen(-: Als sinds gisteren*nou je het weekend*loop ik rond met een big smile. nu is de zon ook nog gaan schijnen in het hoge noorden en dus ben ik in opperbestestemming, ook om 9 uur s’morgens! Lets life begin! O…het is allang begonnen(-: Vanmorgen rustig en mild ontbeten aangezien ik mijn loopronde vandaag maar eens met enkele kilometertjes ga uitbreiden, straks even lekker warm worden, rekken/strekken en wat rustig dribbelen om daarna de paden op en de lanen in te rennen. vanmorgen zag ik ook dat het Dam tot dam evenment van mijn rekening was afgeschreven*STARTNR W53
DAM TOT DAMLOOP 2004
STG SPORTEVENEMENT LE CH*, nu weet ik niet of die 53 mijn echte startnr. is anders zit ik vast bij de eerste ploeg*aangezien er 30.000man/vrouw mee mogen doen*(-: Dus wil ik wel wat beter/meer gaan trainen aangezien ik niet als bezemwagen wil fungeren(-; Nu eerst even mijn mp3 up-daten…verse liedjes, verse rondes!

From → Uncategorized

4 Comments
  1. Succes vandaag!! Stoer hoor dat je het gedaan hebt…. gaat je vast lukken!!

  2. Petra permalink

    De energie spat er vanaf!!! 🙂

  3. Prachtig!!….ik zie me nog aan de hand van mijn opa bij hun vijver staan om elke keer dat we er kwamen te kijken of “Pukkel” nog leefde 😀 Geniet ervan meis!!….rustgevende dingen zijn tof!!

  4. Gaaf hoor!!….ik zal binnenkort de skates maar weer eens onderbinden……k heb nu gezien, waar ik ongestoord en rustig kan skaten!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: