Skip to content

Donderdag

April 15, 2004

Vandaag de hele dag problemen gehad met de internet verbinding, steeds als ik effe wilde kijken, viel de verbinding weg…Ba.
Maar ja vandaag heb ik vooral lekker gewerkt, wat zijn mensen toch lekker vrolijk als de zon schijnt, heerlijk. Ook besloot ik vanmorgen dat ik maar weer eens terug moest rennen vanaf mijn werk, zo gedacht zo gedaan….heerlijk! Iets meer dan 7 kilometer in 50 minuten, op het breakingpoint rustig dribbelend verder gelopen en het hielp,ik kon na een minuut gewoon weer verder rennen, het is dat ik thuis was maar ik had qua uithoudingsvermogen best nog even verder gekunt, wel gein want voordat ik begon kon ik nog geen minuut hardlopen, hijgend en steunend kwam ik een paar meter verder aan. En nu dit, hartstikke gein!

From → Uncategorized

5 Comments
  1. Succes vandaag!! Stoer hoor dat je het gedaan hebt…. gaat je vast lukken!!

  2. Petra permalink

    De energie spat er vanaf!!! 🙂

  3. Gaaf hoor!!….ik zal binnenkort de skates maar weer eens onderbinden……k heb nu gezien, waar ik ongestoord en rustig kan skaten!!

  4. Gaaf hoor!!….in een heel ver verleden heb ik ook nog eens samen met John hardgelopen ‘s winters….totdat het me ‘s avonds weer te licht werd buiten ik niet meer durfde…..in het donker wxc3xa9l….raar he? maar wat je beschrijft is herkenbaar. mijn eerste ronde was ook hijgend en puffend en meer lopend dan rennend, maar na een poosje kon ik de hele ronde rennend afleggen 😉

  5. Petra permalink

    Heel herkenbaar 🙂 vooral dat hijgen en steunen… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: