Skip to content

Mobiel

May 25, 2004

Mijn hemel wat een wir war in de wereld die mobiele telefonie heet….Effe op zoek naar informatie over een mobiel met camera, laat dat effe maar weg, de ene site verteld het nog mooier dan de ander…
Dus vanmorgen even de nieuwe phone house winkel binnen gelopen, een wandje vol met mobiels, effe lekker rustig kijken en vasthouden maaaaaaaar niets van dit alles de waakhond van de winkel kwam meteen vragen of we geholpen wilde worden “neen, we kijken even” ooo maar wat zoekt u dan…zucht…”oke dan, een mobiel met camera functie” hij wijst er meteen een aantal aan en gaat verder met vragen en aandringen… ” we willen er graag even rustig over na denken” ja, maar waarom dan wat zoekt u wat wij niet kunnen bieden….zucht… “we zoeken een rustig zoek moment en een bedenk periode” Nou hier begreep hij dus helemaal niets van…. zijn cursus aandringen was ie vast glansrijk doorheen gelopen maar dit onderdeel waren ze vast vergeten….dat mensen ook nog wel eens willen nadenken over hun aankopen… Na een snel gedag zijn we zonder te kijken snel die winkel uit gerend. Ik bedenk me net in de nadenk periode, misschien hebben ze er xc3xa9xc3xa9n met stopwatch, zodat ik kan klokken hoe lang we volgende keer aan de praat gehouden worden…voor niets(-: Nou ja nu nog maar even op internet verder wir warren, ik denk dat we onze kpn aansluiting nog maar even behouden want ik kan nog steeds geen keus maken(-:

From → Uncategorized

3 Comments
  1. Zo, want veel lichaamsbeweging 😀
    Ja, die trein, zat laatst op hun site eens kijken of dat leuk zou zijn voor een dagje uit 😀
    Hoop dat je snel weer fit bent :D. Veel Plezier vanavond met het lopen…..

  2. Petra permalink

    Eigenlijk snap ik niet zo goed waarom die telefoons worden uitgevoerd met camera.. de kwaliteit is ronduit slecht dus waarom zou iemand het willen? Ben blij dat je er dus een log over schrijft…kan ik het eindelijk aan iemand vragen 😉 want waarom 1 met een camera als je bijvoorbeeld al een fototoestel hebt..

  3. Omdat mijn camera te groot is om elke keer mee te nemen en mijn mobiel aan vervanging toe is. Dus daarom 2 in xc3xa9xc3xa9n, en een nieuwe mobiel en altijd mijn camera bij me hebben(-: Maar inderdaad ik heb vandaag gelezen dat de kwaliteit heel slecht is en dus wil ik nog even wachten tot de perfecte mobiel in de handel is de Nokia 5140*deze is vooral ingesteld voor de mensen die veel sporten* Dus ik droom nog even verder(-:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: