Skip to content

Woensdag

May 26, 2004

Vanmorgen was het eerst weer zwemtijd, elke woensdag zwem ik met mijn oudere buurvrouw, gewoon lekker baantjes zwemmen, helaas vanmorgen maar 3 kwartier aangezien het zwembad deze week het toneel is van klassen kinderen die allerlei water spelletjes doen. Normaal baal ik daar wel effe van, maar vanmorgen stond ik al doodmoe op en hoopte dat het zwemmen mij wat verlichting zou schenken. Maar nog vermoeider dan ik al was fietste ik naar huis…..hup mijn bed nog even in.
Vanavond zou ik naar training gaan maar ik hou het vandaag even voor gezien, ik ga straks even in een lekker warm bad en misschien dat manlief een massage wil verrichten om vervolgens lekker vroeg mijn bedje in te duiken.
Op aanraden van een bekende morgen een berg vitamine kopen, want waarschijnlijk komt daar mijn extreme vermoeidheid vandaan……te weinig pitamientjes. Ik ben benieuwd…..
Morgen wel vanuit mijn werk naar huis lopen, kijken of ik al sneller ben geworden sinds de laatste keer(-:

From → Uncategorized

3 Comments
  1. ruth permalink

    volgens mij is een nieuwe fiets een stuk goedkoper dan een mobiel met camerafunctie. Misschien kun je dus beter dat laatste 2ehands kopen 🙂

  2. ik dacht zo’n beetje hetzelfde als jij Ruth 😀

  3. Als het dan wel een mobiel met camara functie zou worden zou het er één worden die gratis is bij een abonnement……dus die mazzel gaat dan niet helemaal op. We gaan*kunnen* hem zekers niet kopen. Als het wel zo was had Daan allang een nieuwe fiets gehad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: