Skip to content

Huiskamer

July 5, 2004

Al jaren zijn we in de verbouwing en steeds beginnen we weer ergens aan, zo nu de huiskamer die gewoon af moet voor eind augustus, geen echte reden maar geoon de balen dat je de extra ruimte eigenlijk niet gebruikt en dat terwijl het er wel is, daarom vanaf nu….up.date’s over de aankomende huiskamer, vandeweek hebben we de boel al leeg getrokken en bleef er een zandvlakte met puin over, nu moest er alleen wat zand uit om het vlak te maken, dit is vandaag gebeurd, ook is het hout gekocht om de vloer later wat recht mee te krijgen….
Om een kleine indruk te krijgen van onze woonsituatie*ja de ooooh en de aaaah’s mogen geroepen worden(-;* hier wat foto’s..

From → Uncategorized

8 Comments
 1. Mooie doorkijk en ik zie een tuin

 2. Heerlijk zo’n weekend. Kan me voorstellen dat jij van een vrije zaterdag helemaal geniet πŸ˜€ πŸ˜€

 3. Is toch wel leuk om daar een foto verslag van te maken….. Mochten jullie nog handen te kort komen…. Je weet ons (denk vooral Richard…..) te vinden πŸ˜‰ πŸ˜€

 4. Moet lukken voor je verjaardag…. Nog xc3xa9en mooi “kado”:D

 5. Margot permalink

  Oooooh en aaaaah! πŸ˜€ Mooi dat jullie eindelijk weer verder kunnen en nu gaat het ook helemaal prachtig worden, daar ben ik van overtuigd!

 6. Oooooooooooooh….. Aaaaaaaaahhhh!!!! Nou, ik wcaht nog wel ff met het halen van een bakkie koffie bij je….. Tot de kamer een beetje op orde is….. hihihi 8)

 7. oooooh….aaaaaah….fijn dat de kamer nu eindelijk mer vorm gaat krijgen…..en ik sluit me verder aan bij peter hierboven 8)

 8. Petra permalink

  ik ooooohhhh en ahhhhhhh gewoon met de rest mee…

  wat een ruimte he… ik hoop dat bij ons ook de huiskamer klaar is eind augustus… maar ik weet wel zeker dat het niet lukt.. voor de vorst eerst maar de bovenverdieping af, zodat we de caravan uit kunnen πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: