Skip to content

NOKIA 5140

August 25, 2004

Ik heb hem, ik heb hem….YEAH!!! Hij is mooi en wijs en mooi en handig en heeeel belangrijk hij belt(-: Helaas hadden ze alleen nog maar een blauwe maar dat geeft niet is ook mooi!

From → Uncategorized

7 Comments
  1. Het is allemaal de ‘schuld’ van Twiggy…….ineens wilde iedereen een twijgje zijn…..en werd ik bestookt door zogenaamd ‘grappige opmerkingen’ van anderen *goh, wat lollig*….die vonden dat ik nodig moest gaan afvallen. Ineens werd ik me bewust gemaakt van iets, waar ik me nog nooit ongemakkelijk bij had gevoeld……en dat is onder andere de start geweest van een lange lijdensweg, die me uiteindelijk bij een psycholoog heeft doen belanden…….bedankt ‘lieve mensen’.

    Nee, hiermee bedoel ik niet jullie, maar die zogenaamde lieve mensen die meenden het ‘goed met me voor te hebben’……….yeah right!

  2. Kan je er ook mee bellen? Gaaf zeg! 😉

  3. Ja, ik behoor daar ook wel toe…… 😕

  4. Zier er leuk uit hoor de telefoon.En toch wel gaaf dat je er ook mee kan bellen.:P 😉 Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn mobiel ook mee bel, maar ook voor andere doeleinden gebruik. (foto’s maken). Bij deze wens ik je alvast plezier toe tijdens de uitmarkt.En wie weet zien we elkaar wel.

  5. Gefeliciteerd met je verjaardag 😀

  6. = off topic= Van Harte!!

  7. Helaas door ziekte ben ik niet naar de uitmarkt geweest.Hopenlijk heb je erg genoten.(vooral van de heren).;) Bij deze alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. En nog vele gezonde jaren toegewenst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: