Skip to content

Acda en de Munnik weekend!

August 30, 2004

Wat een heerlijk weekend, eerst naar de tv opname van TV3, het was even haasten maar op het nippertje gered door een kort Amsterdam sprintje. Het bewijs dat ik er was, is duidelijk in beeld genomen(-: Daarna lekker gekletst, gegeten en dronken met Swanique. De dagen daarna waren vooral slenter dagen, lekker de uitmarkt op en genieten van de cultuur shot.
Zondag ochtend mocht ik eerst pakjes uitpakken, ik was jarig! Na het uitpakken, snel richting pont*wauw wat een heerlijke nieuwe verbinding*om daarna te genieten van alle Raymann gasten en een kop D.E koffie*grandioos geregeld!*. Daarna weer de halve dag geslenterd… Om tussen door weer even richting noord te vertrekken om een paar jassen te halen, want mijn klapstuk zou weer de heren Acda en de Munnik*peppie en kokkie* worden, als afsluiter van de uitmarkt deden ze het groots, heerlijk op wat oude en nieuwe nummers kunnen swingen! Foto’s volgen later…. aangezien voor Acda en de Munnik, JK optrad en Robin deze foto’s wel heel graag even op school wilde showen…hij had hem zelfs 4 keer aangeraakt!(-:
Vanmorgen bij thuiskomst kon eindelijk de grote envelop open…..Dam tot Dam*oeoeo*…start nr. 27452 om 14:45….. Nog 3 weken te gaan….De meeste foto’s zijn gemaakt door onze huis techneut Robin, hij wil camera man worden dus vele foto’s van een camera man(-: Hij moet als camera man wel even bedenken dat Paul van achter niet echt fotogeniek is en dat Thomas wat dat betreft voor mams wat meer had gemogen(-;

From → Uncategorized

17 Comments
 1. Kan je er ook mee bellen? Gaaf zeg! πŸ˜‰

 2. Zier er leuk uit hoor de telefoon.En toch wel gaaf dat je er ook mee kan bellen.:P πŸ˜‰ Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn mobiel ook mee bel, maar ook voor andere doeleinden gebruik. (foto’s maken). Bij deze wens ik je alvast plezier toe tijdens de uitmarkt.En wie weet zien we elkaar wel.

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag πŸ˜€

 4. = off topic= Van Harte!!

 5. Helaas door ziekte ben ik niet naar de uitmarkt geweest.Hopenlijk heb je erg genoten.(vooral van de heren).;) Bij deze alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. En nog vele gezonde jaren toegewenst.

 6. sarina permalink

  Zo te zien had je een mooi plaatsje! Ben bijna een beetje jaloers…wat een leuke verjaardag zeg!! πŸ˜€

 7. Petra permalink

  Ik ben het helemaal vergeten.. ik schaam me werkelijk helemaal diep.. en dat het terwijl het op mn kalender staat en ik het als een herrinnering op mn telefoon had gezet… Maar toch nog: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!! *gaat nu even het verslag lezen*

 8. Nou….. toch zijn het wel leuk foto’s hoor :D:D 8) Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad.

 9. heerlijk was het he… ik heb je gister niet gezien maar als ik je fotos zie moet je toch vlakbij hebben gestaan. Over JK was ik persoonlijk minder te spreken πŸ˜‰

 10. hey is dit niet blof?
  oh oops nee..
  a&dm

 11. ruth permalink

  hee michelle. ik zei gisteren tijdens het eten nog tegen pt dat ik je nog even een smsje moest sturen. heeeeelemaal vergeten!!! sorry sorry sorry. maar bij deze: alsnog heeeeeeeeel erg gefeliciteerd. Dat je nog maar heel vaak zo je verjaardag mag vieren!

 12. gewxc3xa9ldig, zo een verjaardag te vieren!! het was gezellig meis, vrijdag…..moesten we vaker kunnen doen met z’n tweeen (zonder John-nen en kids) πŸ˜› …..

  Maarre………ik sta bij de finish in Zaadam de 19e!!!……dus nog ff doorzetten he?

 13. Zo wat een verjaardag om zo te kunnen vieren. Zo te zien een paar leuke dagen gehad. En voor de cameraman die komt er wel. Alle begin is moeilijk.;)

 14. 27262 :-) permalink

  Veel succes met de voorbereidingen en ikzie je bij de start πŸ™‚

 15. Paul vond JK ook niet wat……….

 16. ruth permalink

  vraagt zich dan wel af wie 27262 is πŸ™‚

 17. Van voor of van achter, Paul is altijd fotogeniek !!! πŸ˜€ . Ik doe ook altijd iets bijzonders op m’n verjaardag. Zo ben ik op m’n laatste ( ??, hoop dat er nog meerdere volgen…) naar NUHR geweest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: