Skip to content

Dinsdagochtend….

August 31, 2004

En zo zitten we weer vast aan de dagenlijkse beslommeringen, kinders weer vroeg naar school, John aan het werk en ik als eerste achter de poeter, bakkie koffie*huh? ja echt waar! wakker worden heet dat(-:*, schaaltje yoghurt met walnootjes en honing*heeerlijk!*, eerst even het Blauwe lezen, daarna krantje en mijn ochtend kan beginnen, maar heden morgen is het toch wat moeilijk, we hebben dit weekend te veel genoten en dus val ik daarna vaak in een dalletje. Thuisgekomen is het nog steeds een bende*de kabouters hebben weer hun werk niet gedaan* en nog steeds is het winkelgebied van Veendam geen kilometers gegroeid. Woensdag avond mag John weer richting Amsterdam voor zijn werk om pas vrijdagavond laat weer terug te keren, tja hij wel(-:
Ik wilde eigenlijk een heel verhaal gaan vertellen over de docu van Freek de Jonge gisteravond, over wat hij zei en hoe mij dit raakte en ik ineens wat antwoorden op eigen vragen kreeg, maar helaas de woorden zitten er wel alleen nog niet op alfabetische volgorde, het is een beetje druk in mijn hoofd. Misschien toch een jetlag van de afgelopen dagen, we zullen zien, dan zou het morgen weer over moeten zijn!

Tevens even een Dank jullie wel! Dank voor alle sms-jes en telefoontjes en berichtjes, op tijd dan wel niet te laat. Dank dat jullie aan mijn verjaardag dachten, zelf had ik het te druk….met leuke dingen doen!

From → Uncategorized

13 Comments
 1. sarina permalink

  Zo te zien had je een mooi plaatsje! Ben bijna een beetje jaloers…wat een leuke verjaardag zeg!! πŸ˜€

 2. Petra permalink

  Ik ben het helemaal vergeten.. ik schaam me werkelijk helemaal diep.. en dat het terwijl het op mn kalender staat en ik het als een herrinnering op mn telefoon had gezet… Maar toch nog: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!! *gaat nu even het verslag lezen*

 3. Nou….. toch zijn het wel leuk foto’s hoor :D:D 8) Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad.

 4. heerlijk was het he… ik heb je gister niet gezien maar als ik je fotos zie moet je toch vlakbij hebben gestaan. Over JK was ik persoonlijk minder te spreken πŸ˜‰

 5. hey is dit niet blof?
  oh oops nee..
  a&dm

 6. ruth permalink

  hee michelle. ik zei gisteren tijdens het eten nog tegen pt dat ik je nog even een smsje moest sturen. heeeeelemaal vergeten!!! sorry sorry sorry. maar bij deze: alsnog heeeeeeeeel erg gefeliciteerd. Dat je nog maar heel vaak zo je verjaardag mag vieren!

 7. gewΓ©ldig, zo een verjaardag te vieren!! het was gezellig meis, vrijdag…..moesten we vaker kunnen doen met z’n tweeen (zonder John-nen en kids) πŸ˜› …..

  Maarre………ik sta bij de finish in Zaadam de 19e!!!……dus nog ff doorzetten he?

 8. Zo wat een verjaardag om zo te kunnen vieren. Zo te zien een paar leuke dagen gehad. En voor de cameraman die komt er wel. Alle begin is moeilijk.;)

 9. 27262 :-) permalink

  Veel succes met de voorbereidingen en ikzie je bij de start πŸ™‚

 10. Paul vond JK ook niet wat……….

 11. Moest even lachen om het stukje dat de kabouters hun weer weer niet hadden gedaan :D:D:D:D
  Lekker een rustig aan dagje niks verkeerds mee.
  Je bent geen ontaarde moeder overigens πŸ˜€ Misschien denk ik dat zelf ook straks wel over mezelf. Leuk dat je een leuke verjaardag hebt gehad!!

 12. ruth permalink

  vraagt zich dan wel af wie 27262 is πŸ™‚

 13. Van voor of van achter, Paul is altijd fotogeniek !!! πŸ˜€ . Ik doe ook altijd iets bijzonders op m’n verjaardag. Zo ben ik op m’n laatste ( ??, hoop dat er nog meerdere volgen…) naar NUHR geweest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: