Skip to content

Dam tot Damloop

September 20, 2004

Hij hangt hoor de medaille! Niet dat het echt grandioos ging, het was eigenlijk best wel een blamage(-: Er werd nog zo gewaarschuw “kijk uit in die tunnel! ga niet met de menigste mee! Loop je eigen tempo!” maar niets hoor Chelle was eigenwijs en liep lekker met de menigste mee en dus was ik na de tunnel al dood(-: Nou ja een beetje boel dan. Effe daarna kreeg ik een steek in mijn zij, babab was waarschijnlijk de gedronken koffie maar na 2km was hij gelukkig weer voorbij, maar ook dat loopt op zijn minst lekker. Daarna vooral gelopen op muziek langs de kant en enthousiaste mensen. Op de Helft stonden mijn schoonmoeder, schoonzus en nichtje en John met de kinders, dus effe kletsen….fout fout fout dat heeft me tijd gekost…Maar was wel blij om ze even te zien! Even daarna stond Ruth met mark langs de lijn, ook heel lief en verrassend, dus daar kon de inwendige mens weer een stukje verder mee lopen(-: Het dooie stuk viel me groots mee aangezien ik thuis ook altijd door de weilanden loop en het dus vertrouwd over kwam(-: De verval begon wel goed toe te slaan…voelde me kuit en mijn teen*nagel was net iets te scherp)-:* Gelukkig kwam Zaandam in zicht en toch moest ik nog even een heel klein stukje wandelen, want tja het komt toch het beste over als je fris en fruitig langs de mensen loopt((-; Moet zeggen dat ging me slecht af, dat fris en fruitig(-: De laatste straatjes in Zaandam waren wel het enthousiast, Toppie! Eindelijk kwam de finish in beeld…..*pppffff* die had ik nodig, stoppen stoppen stoppen….En ineens staat daar op de brug Swanique……Heerlijk dat doet een mens goed. De laatste stappen en dan gezamelijk over de finish want ik kan jullievertellen dat ik deze tocht niet gered had zonder hulp van de allerliefste 2 mensen die er die dag waren….Nan en Elisabeth! Jullie zijn echte Toppers!!! Kanjers! Volgend jaar gaan we er weer voor en dan echt! Dus onder de 1:45!(-; Ze moeten vooral lachen om de sms-jes die binnen kwanen, hahah dat hadden ze nog nooit meegemaakt wel bellende mensen in de marathon van New York maar sms-end…neuh, hahah Heden ochtend gaat het wonderbaarlijk redelijk goed, alleen last van mijn lies en een beetje van de bovenbenen maar vooral van mijn teen, auaua hahah dus volgende week gaan we weer rustig in touw om de 10mijl in een respectabele tijd te kunnen nemen(-:

O,ja de tijd was 2uur 2 minuten en 17 sec.

From → Uncategorized

18 Comments
 1. HĆ© Michelle, je hebt getraind en al trimloopjes gedaan dus die Dam-tot-Dam is toch gewoon de volgende. Met z’n 30.000-den is het gewoon een gezellige boel daar en als je Zaandam binnenkomt heerst er daar kilometers lang een feeststemming en dan die finish waar je reikhalzend naar uit kijkt. En het enige wat je hoeft te doen is alleen maar daar naar toe lopen. Dus een beetje zenuwen, spanning mag. Des te groter is de ontlading onder het finishdoek. Ik zie dat wel zitten met jou. Ik lees het wel na afloop. Succes… šŸ˜• šŸ˜› šŸ˜› 8)

 2. succes he zondag…. je loopt ze er allemaal uit joh šŸ˜‰

 3. ruth permalink

  heel veel succes zondag!!!!

 4. Lieve schat, je gaat het gewoon ff doen he?…….tot zondag….ik sta bij de finish!!, Dikke kus!!!

 5. lieve Chelle, ik duim morgen voor je hoor!!!! Het gaat je vast lukkem, ben ik van overtuigd, zeker met zoveel energie die gestrooid gaat worden , reken maar!!!! You go girl!!!! En dan duik je in de armen van Swan!! šŸ˜€ šŸ˜€

  Good luck!!

 6. Succes , ik sta in de rij voor kaartjes van Bertje Vis šŸ˜€

 7. Petra permalink

  Geen idee of het kaartje nog op tijd is gekomen, wegens ziekte/drukite kwam het er niet van op het op de post te doen (je kent dat vast wel šŸ˜‰ ) maar in ieder geval heel veel succes! Ik denk aan je, ik vind het erg jammer dat ik niet zo’n doorzetter ben geweest.. Doe je best en het gaat je lukken!!

 8. ‘k Zal aan je denken morgen!! šŸ˜€

 9. Ik wil iedereen even alvast Danken voor de lieve stuen berichtjes, kaartjes en sms-jes! Ik ga slapen en morgen mijn best doen! Tot morgen avond! Dagdag…..

 10. Leive Chelle, wat geweldig meid!!!!!!!!!! Super…ik heb de hele dag aan je gedacht en rob vroeg gisteren een paar keer of je al een stukje had geplaatst hoe het was geweest…….. echt helemaal top meid!!!! En die tijd….who cares….. je bent een held!!

 11. Psies…..je bent een kanjer hoor!!….of het nu binnen of buiten de gestelde tijdslimiet was….toppie!! Verdiende medaille.
  Had ik je nu txc3xb3ch maar gesmst onderweg…..ik ging ervan uit dat je je foon niet meehad……en dan had ik kunnen vragen wat je aanhad šŸ˜€ …nu was het zoeken naar een meisje met blond haar in een staart (xc3xa9xc3xa9n van de vxc3xa9len!)……was makkelijker geweest als je je AEDM shirt had aangehad……had ik je meteen herkend!! šŸ˜›
  Volgend jaar sta ik er weer hoor!

 12. Dank meiden, dat kan ik vaak genoeg zeggen! Wat betreft het aan de kant staan, hou ik je aan, de inschrijving is alweer gedaan! 18 september 2005! Moet zeggen dat ik me vanmorgen goed voelde maar ik begin nu in te zakken, mijn benen gaan meer pijn doen)-: Misschien komt het ook doordat ik vannacht heel weinig heb geslapen door de adrenaline shot, hahah lag aan vanalles te denken. Vanavond maar vroeg naar bed.

 13. Petra permalink

  Ondanks dat het misschien niet zo goed ging als dat je dacht: je hebt het toch maar even gedaan, Held!!, kan ik niet zeggen. Ik heb gister heel vaak gedacht aan ons “loopie” langs het water (en dan wel even 2 rondjes he), en de gedachte waar het mis ging bij mij.. hier in markelo op de es, toen ik weer eens duizelig werd, ik moet dat toch eens los van elkaar zien en misschien gewoon maar weer eens starten.

 14. Proficiat Michelle, šŸ˜€ het is wel overduidelijk dat je van de loop hebt genoten. En tijd is niet belangrijk en alleen persoonlijk, toch. Je hebt er zelfs langer van genoten dan je gepland had. Het is ook wel lekker om bekenden langs de kant en vooral aan de finish te zien. Dat houdt de motivatie voor een volgende keer tenminste hoog.
  Nogmaals gefeliciteerd met je prestatie en ga zo door… šŸ˜›

 15. ruth permalink

  die tijd boeit helemaal niet hoor. dat je hem gelopen hebt is op zich al ontzettend knap! enne…wat je kleding betreft: het viel wel lekker op dat rood, maar ik zocht naar lichtblauw en iets dikker. Ik herkende dat slanke rode lichaam helemaal niet šŸ™‚

 16. gefeliciteerd hoor.Je hebt het toch maar voor elkaar gekregen.Echt goed. En een mooie ervaring rijker.Iets waar je trots op kan zijn.

 17. Ja, inderdaad helemaal goed!! Gefeliciteerd!! Op naar volgend jaar šŸ˜€

 18. Knap hoor! Je hebt het toch maar geflikt
  Kunnen velen een voorbeeld aan nemen šŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: