Skip to content

Andrxc3xa9 Hazes..

September 23, 2004

Vanmorgen vroeg kreeg ik een sms-je met de tekst “Je”vader” Andrxc3xa9 is dood”, ik begreep er niets van…. Na een telefoontje heen en weer begreep ik wat er loos was…..Godverdee…. Hazes is niet meer.
Vroeger thuis waser altijd Hazes, Hazes in de auto, Hazes op de camping…. Mijn vader was een grote Hazes liefhebber, niet alleen in cassette bandjes cq elpee’s maar ook in het glas(-: En of het erbj hoort, ik weet het niet, ze*Andrxc3xa9 en mijn vader* leken ook verschrikkelijk veel op elkaar. De laatste tijd werd mij wel eens gevraagd, je vader en moeder die zie ik nooit……waarom..enz… en dan zei ik ach mijn moeder een iele vrouw en mijn vader Andrxc3xa9 Hazes*zonder ringbaardje dan*.
Vanmiddag ging ik nadenken, misschien wel goed dat ie nu is overleden, goed geleefd, eeuwig hoogte punt en snelle dood maar vooral jonge kinderen. Hazes was een charismatische man met xc3xa9xc3xa9n groot probleem….De Drank! Kleine kinderen zien dat nog niet maar namate je groter word ga je het zien, ga je jezelf eraan ergeren, zie je niet dat ie goed kan zingen of ander beroep, dan zie je dat ie wel heel vroeg begint te drinken*pilsje als ontbijt, ach doe maar 2 dan heb ik een stevig ontbijt*, dan zie je dat ie lam zijn bed uit komt en erin gaat, dan zie je een lollige Amsterdamse man tegen vreemde maar ow wee als ie thuiskomt. Mijn gedachten sprongen heen en weer vandaag, van mijn vader naar Hazes en viseversa…. Ik wacht al jaren op een telefoontje….je vader is overleden….. En vandaag was het net even alsof dat telefoontje gepleegd was maar dan effe anders…..

From → Uncategorized

5 Comments
 1. smerig he……….. ik ben er ook ingetrapt 🙂

 2. ruth permalink

  Even off-topic. Is het jouw bekend dat er op deze site allemaal foto’s van jou staan (volgens mij)? http://pauldemunnik.freeservers.com/

 3. Yep Ruth, dat weet ik… Ik kom mijn foto’s vaker tegen dan een hoer op straat(-; Vinik niet zo erg, als het maar over de mannen gaat en iemand die ik zelf mag(-;

 4. ruth permalink

  maar wil je dan geen naamsvermelding? kan hoor, als je die webmaster even een mailtje stuurt!

 5. Chocolademoesse, klinkt heerlijk… Het nummer is mooi…..

  ** Dat is Annebelle’s site, toch?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: