Skip to content

What makes me tick?….

September 24, 2004

Een van mijn helden had het gisteravond over What makes you tick?*waar leef je voor, waar raak jij nou opgewonden van enz…*
En aangezien ik morgen best wel een hoop te beleven heb*shoppen, ijskast volladen, collecteren voor de nierstichting*met gedachten aan** zal ik er nu avast een stukje over uitwijden….
Na lang in gedachten geweest te zijn met die vraag, kwam ik tot een niet zo’n florisanten uitkomst. Al 11 jaar wil ik van alles maar lukt het niet door een grote muur die ik voor mezelf heb opgetrokken, een soort emotioneel rook gordijn. Veel lachen en vooral veel willen leven is mijn redding voor het leven, vrienden, familie alles doet er toe! Want stel die zijn er niet….ik ben totaal niet bang voor de dood, vandaag of morgen…ik vind het best*gaarne niet in verkeerde neigingen gaan denken, die periode ligt ver achter me*…maar stel dus dat die er niet zijn, dan zou de neiging tot een stuk groter zijn. Tot vorig jaar had ik geen doelen in mijn leven vooral overlevings krachten.
De eerste stap in de goede richting was, mijn baan bij Praxis aan de kant en weer werken in de bloemen, mijn hart en nieren…altijd vrolijke tevreden mensen*ook grafwerk brengt zoveel liefde en vreugde met zich mee*…Heerlijk! Mijn 2e stap was om een doel te halen…Dat werd de Dam tot Dam loop, hier ging een rustgevend maar ook inspannend traject aan vooraf, maar ook deze bevrijding is gekomen! Het lopen blijft zeker een vaste factor in mijn leven, niet alleen omdat het rust geeft maar ook omdat het mij van mijn jarenlange hoofdpijnen heeft afgeholpen en tja die kilo’s tellen ook wel mee(-: Dat zijn de voornaamste ticks in mijn leven.

Morgen? of overmorgen verder aangezien de vermoeidheid tot grote hoogtegestegen is…….

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: