Skip to content

Providers….

November 16, 2004

Ik zie de laatste tijd veel verschillende providers de reveu passeren en aangezien ik niet iedereen ken zou ik het leuk vinden als je, je anonieme status bekent zou maken?…….ook hier ben ik benieuwd naar!

From → Uncategorized

11 Comments
 1. Najaaaaaaaaaaaaaaaaa da’s ook toevallig….. Ik heb ook grote bos lelies staan… Zachtgele….. vriend van me werkt in de lelies…. en tulpen staan op 2, gevolgd door de roos… in z’n gemengd bossie met witte, rooie, oranje, roze en witte roosjes…. Bonte kleurenpracht 😀

 2. ruth permalink

  rode rozen. die kreeg ik altijd van mijn vader. rode rozen met wit gipskruid. tegenwoordig liever zonder gipskruid…….

 3. alles…behalve chrysanten…die vind ik vreselijk.

 4. Paola permalink

  ik hou van heel veel bloemen maar die prachtige paarse orchidee heeft wel mijn allerliefste voorkeur….

 5. Swanique* permalink

  Rode rozen….champagnewit/roze rozen…eigenlijk de meest rozen wel…én witte lelies, die geuren zo heerlijk in je huis….en wat te denken van de aloude fresia’s….als er één bloem lekker ruikt zijn zij het wel….en als ik orchideeën krijg, dan weet ik dat John van me wil scheiden 8)

 6. Paola permalink

  en zo zie je maar weer…ik krijg elk jaar een paarse orchidee van rob…. en dat betekent voor ons weer heel wat anders…. de taal van de bloemen heeft ook nog eigen regels…. 8)

 7. Ik houd van zonnebloemen, vind ze heel erg mooi als ze in een boeket verwerkt zijn! Maar ook tulpen en rozen weten mij te bekoren. Lelies vind ik wel mooi, maar hun stuifmeel maakt vlekken op het tafelkleed of op je kleren, en dat vind ik dan weer spijtig. Ik geef graag een boeketje bij allerlei gelegenheden, maar krijg er niet zo dikwijls eentje. Soms breng ik wel een bosje tulpen of rozen mee uit de supermarkt.
  Nog een fijne weekend.
  Groetjes, Marijke.

 8. ruth permalink

  dan knip je die stuifmeeleindjes er gewoon uit, marijke, dan heb je daar geen last van. schone kleren en je bloem ziet er nog bijna even mooi uit, ook zonder stuifmeelknopje (hoe noem je zoiets eigenlijk?)

 9. Tulp en zonnebloemen en gerbera vind ik een van de mooiste bloemen.

 10. Lelies hebben bij mij te maken met begrafenissen, sorry – ik persoonlijk hou heel erg van tulpen, PRACHTIG !! En vooral en voornamelijk wildboeketten !
  Groetjes ikke 8)
  ps
  Heb je ook logjes waarin je net begint met hardlopen ? Ik ben pas net begonnen en zoek herkenning…….

 11. Margot permalink

  Zonnebloemen met stip op 1, lavendel volgt als goede tweede. Maar beide vind ik het mooist in de vorm van een veld in Frankrijk. En dat ik daar dan uren lang naar mag kijken 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: