Skip to content

De Week…

December 13, 2004

Zoals ik in mijn vorige log al beloofde, vandaag een zicht op het verleden. Het verleden begon pas echt goed op dinsdag… ‘s Avonds was het dan eindelijk zover, de voorstelling Ren Lenny,ren! Het was toch alweer een paar dagen geleden dat we Leeuwarden bezocht hadden*zonder John en met een grote doos wijn omdat het onze laatste ZOU zijn, Hi Margot!*…en dus met John door de dichte mist, zou Leeuwarden bestaan of zouden we kaartjes hebben voor een bezoek aan het einde van de wereld, het zicht was zo belabbert dat we al doodmoe waren bij aankomst in het theater. Spannend hoor, de eerste keer weer dat ik De Heren Van Het Goede Leven zou bezoeken maar dan in een andere gradatie dan het 3 manschap van voorheen. Het was genieten met een GOTE G! Maaaaar ook een kritische noot mag niet ontbreken, Bracha haar stem maakte mij toch enigsinds huiverig bij het eerste lied, het was niet zuiverzacht en zeer monotoom naar mijn menig, maar het 2e lied “ik was vergeten”, alleen, eenzaam, zonder muziek met gevoel….Perfect! Verder was het eerste stuk toch wel wat langdradig maar misschien kwam dat ook wel door mijn vreselijke kriebelhoest*tranen liepen over mijn wangen en hoe adem te halen was ik ook effe vergeten, xc3xa9xc3xa9n groot drama*. Maar gaat het zien, het is als je de eerste voortellingen gezien hebt echt niet zo’n grote swits en heb je deze niet gezien…geniet met volle teug van alles wat er te zien is*vooral voor het manlijke geslacht een verademing(-:*. Mijn eega vroeg zich xc3xa9xc3xa9n ding af “of het al een keer per ongeluk lichamelijk fout gegaan was met dat gehits en gerij tussen Bracha en Paul(-;”.

Tussen door even een grote reclame voor de band ZIJLSTRA!! Er zijn vrienden die het niet zo mooi vinden(-: maar mensen mensen het is echt een top cd, Genieten met een GROTE GENIETEN!! Koop, koop, koop en breng het over!

Over het ziek zijn wil ik even het volgende zeggen….Hadstjoe!
Het is nog steeds niet over en de huisarts laat ik maar voor wat het is want vele mensen zijn ziek*ook al weken*en het is niet ernstig alleen vervelend.
Vanmorgen dacht ik ach wat the hack…ik ga weer lopen! Klein rondje maar toch een voldaan gevoel. Vorige week heb ik mezelf vooral op de hometrainer vermaakt, toch moe en toch niet teveel conditie willen verliezen en dus kies je voor de tv variant van het sporten(-:

Over een week of 1.5 is het alweer kerst en zoals jullie waarschijnlijk wel weten werk ik in een bloemenwinkel. In het voorjaar is dat mooi, van de zomer, de herfst maar de kerst dus winter kan er ook wat van….heerlijk, mensen worden vrolijk en gaan kletsen. De heren waarmee ik werk houden helemaal niet van de kerst en dus besloten ze hun vakantie te boeken een week voor de kerst…HUH?! Daar ging deze werknemer niet mee akkoord….OPEN die tent! En zo gaat het geschieden. We zijn gewoon open, we staat in dit woord voor John*eega* en mezelf. Ons verleden gaan wij voor een week herhalen, vroeger hebben we winkels samen gerund als eigenaren*xc3xa9xc3xa9n winkel in Amsterdam gehad en xc3xa9xc3xa9n in Weesp*en dus gaan we dit de week voor de kerst ook doen, leker tutten,lachen en kerststukjes maken, heerlijk! Vorige week vond ik de tijd rijp voor een sfeer bepalend ding in de winkel….de kerstboom! Mijn voorganger was ook niet zo kerstminded en dus werd er altijd weinig aan gedaan maar vanaf deze kert zullen we de mensen eens laten proeven hoe het is en kan met de kerst(-; Ik kan jullie dus alvast melden vanaf volgende week weinig log…voor het eerst in mijn grunner leven kan ik dan zeggen….Te Druk! Heerlijk!

Dit weekend was ook lekker, een paar woorden zijn genoeg……8 flessen, lekkere franse kaas en een biljart zolder voor de zaterdag avond en de zondag…. koud en schoonmoeder*wat een combi *

En voor nu een warm kopje thee….

From → Uncategorized

6 Comments
 1. Ben benieuwd! Fijn weekend!
  x Indra

 2. veel plezier!!

 3. Swanique* permalink

  het plezier van *een weekje de bloemenwinkel weer samen runnen * spat ervan af meis………..geniet ervan, ook al is het de drukste tijd van het jaar!! πŸ™‚

 4. Hoe druk het ook gaat worden voor jullie.Het is wel een gezellige drukte die je tegemoet gaat. Veel plezier.Wat leuk het verhaal over de heren.Weet ik een beetje van wat ik kan verwachten.;) En fijn dat het lopen toch weer gelukt is.

 5. Wat leuk dat jullie dat samen gaan doen, voor een weekje de bloemenwinkel runnen!!
  Het verhaal over De Heren, ook leuk natuurlijk πŸ˜€ ;), ben erg benieuwd. Nog net niet aan het aftellen, maar komt wel steeds dichter bij.

 6. En terecht, een bloemenwinkel hoort voor kerstmis gewoon open te zijn. Lijkt me ook topdrukte. Volgens mij is het ook best gezellig. Je weet immers waar de mensen voor komen, niet waar ? Wel zorgen dat je op tijd weer beter bent want bloemenwinkels zijn toch altijd al frisjes … πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: