Skip to content

Goede voornemens….

January 19, 2005

Goede voornemens zijn er om verbroken te worden! Ik ga breken, ben al gebroken, heb de verpakkingen al open gebroken! ik ben gestopt met lijnen, ben me daar toch een partij maf om minder te gaan eten, te zot voor woorden, ik leef minimaal 100 jaar! en dan ga’k mezelf dingen ontzeggen….te debiel voor woorden en dus heb ik definitief besloten om het diexc3xabten gedag te zeggen. Een zak drop gekocht*oooow wat heerlijk*, een pak koeken en veel drank!(-:*je moet het toch wegspoelen(-:* ik merkte dat ik steeds meer lekkere trek kreeg van de geheel onthouding en das wat mij betreft, heel fout aangezien ik er nooit in slaag het met mezelf eens te worden en zeker niet om mijn gedachtes te laten winnen van mijn handen en mijn mond*een eeuwig conflict*. En dus ga ik weer gewoon eten, weer gewoon snoepen en weer gewoon mijn wijntjes nuttigen! Heerlijk, die rust! Maaaar ik blijf wel lopen dus het leed is niet geleden. Ben nu al een week flink aan het schransen*inhalen wat je inhalen kan!* en nog geen kilo aangekomen…dus houden zo! Want ik hou van het leven en wil het graag zo houden!

From → Uncategorized

13 Comments
 1. Leuk te lezen dat jij en jullie er zo van genoten hebben!!

  **Prettig Weekend**

 2. Petra permalink

  Ik schaam me er eigenlijk diep voor dat ik de cd nog niet heb.. en dat als een van de eerste 2 handtekenjagers/groupies van Zijlstra… Komt wel… een keer.. ik ben heel nieuwsgierig.. heel erg..

 3. Nog nooit van gehoord, eerlijk gezegd, maar schaam me daar ook niet voor. Heb stukjes beluisterd en weet ook wel in welke hoek ik ze moet plaatsen. (+++) Nu is het nog genieten in niet goed gevulde zalen. Dat kan opeens veranderen en dan heb je dat in ieder geval al meegemaakt. Ik zag op hun site ook een stuk over Joe’s Garage van Zappa (heel goed, als je daar van houdt) Kon dat alleen niet zo goed rijmen met hun muziek.

 4. Fijn dat jullie er zo van hebben genoten. Een fijne dag verder. Liefs Annebelle

 5. IK vind de cd ook weer vreselijk mooi …..en zal ‘m ook zΓ©ker meenemen naar Grunn, om te laten signeren! πŸ˜€
  Ik zag trouwens dat ze al eerder in Naaldwijk komen…..zit er ernstig aan te denken om…. 8)

 6. heerlijk dat jullie zo genoten hebben!!

 7. Fijn te lezen dat jullie een hele leuke tijd hadden. πŸ˜€
  Ik wens je een fijne week.
  Groetjes van Marijke πŸ˜€

 8. ruth permalink

  tja, wat kan ik zeggen. alles in me schreeuwt: NIET DOEN!!! Je bent zo blij met je huidige figuur en dan heb je een jaar lang voor niks geleden…. maar aan de andere kant heb je natuurlijk ook gelijk. je prettig voelen is belangrijker dan slank zijn. dat is absoluut een feit!

 9. maar ik eet zoiezo nooit TE veel hoor, ik heb xc3xa9xc3xa9n keer per dag behoefte aan een koekje en geen 4, ik eet altijd netjes mijn bruine of volkoren boterham op en ik ben gek op mager beleg dus ook daar kan ik niets fout mee doen. Ik wilde alleen de gedachte kwijt, want de gedachten dat je aan het lijnen bent maakt hongerig((-; dus nu kan ik weer zonder blikken of blozen gewoon even 3 dropjes eten, zonder dat ik denk oooow dat mag niet, dat moet je niet doen, of dat is dikmakend…nu is het gewoon lekker πŸ˜€

 10. ruth permalink

  dan doe je het volgens mij helemaal goed. wil ik ook. want ik heb chronisch honger. als ik net een bord boerenkool achter de kiezen heb, ben ik al weer op zoek naar iets te snaaien.

 11. Hahahaha als je je maar lekker en goed voelt ,daar gaat het om toch?
  Leven moet je goed doen , je krijgt geen tweede kans …

 12. meid…ik kan je helemaal volgen….alleen ga ik nog niet met je mee πŸ˜€

 13. Gelijk heb je. Ik vind al dat lijnen ook onzin. Je leeft maar xc3xa9xc3xa9n keer en dan moet je gelukkig leven. Dieet ? alleen als het noodzakelijk is voor de gezondheid.
  Don’t worry, be happy πŸ˜‰ πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: