Skip to content

Log dagen moe….

February 17, 2005

De laatste dagen wil ik veel schrijven, dingen tikken over vroeger en dingen tikken over waar ik me kwaad om maak, maar ik ben moe, het lijkt wel of ik een marathon gelopen heb. 2 Dagen werken heb ik achter de rug, moet er nog xc3xa9xc3xa9n maar ik val zowat om, zouden de ziektekiemen toch weer toeslaan. John is al een week aan het hoesten alsof zijn laatse dag geslagen heeft, Robin begint wakker te worden met een houten keel, ik ben doodmoe….tja Daan heeft natuurlijk weer niets, die spuugt xc3xa9xc3xa9n keer zijn eten eruit en is klaar Vandaar alle foto’s zoals hieronder, makkelijk en toch vermakelijk

Het lopen heeft hier natuurlijk ook flink onder geleden en lijdt nog steeds. Vorige week wel een paar prachtige rondes mogen lopen, xc3xa9xc3xa9n via Nederland naar Belgixc3xab en weer terug, mooi gebied , alleen jammer dat ik constant smsjes kreeg met de mededeling….u bent in… gggrrr ik maar denken dat ik vrinden had De dagen daarna heb ik mogen rennen op militair gebied, zand, keien, gras.. zeer verfrissend voor mijn voetjes en ‘s morgens ook zeer rustig en relax, zonnetje, koud gewoonweg heeerlijk genieten! Maar sinds die thuiskomst vorige week heb ik geen renschoen meer aangeraakt, wel nog een paar keer op de hometrainer gezeten om mijn conditie een beetje te behouden. Ik wilde mezelf zaterdag ochtend weer eens gaan melden op de atletiek baan, nu nog maar even afwachten of mijn lijf hiermee accoord gaat.

Weltrusten!

Update Zaterdagochtend kwart voor negen, klaar om naar de club te fietsen maaaaaaaaaar ik besef me net pas dat mijn fiets nog in Zuidbroek geparkeerd staat vanwege het weer van gisteren. En aangezien een half uur heen lopen en een 1,5 uur trainen en een half uur terug net iet TE van het goede is op dit moment, ga ik maar mijn eigen eenzame rondje lopen. Maar tisch mooi weer en de zon komt eraan!
UpUpdate Al spoedig werd de planning weer anders ingedeeld, aangezien het begon te plensen buiten maar ‘s middags scheen de zon weer helder dus wat deden de steurtjes*kids niet bijgesloten*, ze besloten naar Zuidbroek te gaan , de xc3xa9xc3xa9n per fiets en de ander per benenwagen*aangezien de fiets meegenomen diende te worden. Maar natuurlijk zal het ons ook weer eens niet volledig mee zitten en begon het op het grootste open stuk te regen, hagelen en sneeuwen als een bezeten en echt een 10 minuten lang, lopen was bijna onmogenlijk*fietsen ook maar daar ga ik natuurlijk niet in mee(-:* aangezien het en pijn deed*hagel stenen* en mijn lenzen iets wat duister werden, maar al met al hebben we gelachen, als 2 volslagen debielen*het was toch alweer zo’n jaar geleden dat John op de fiets gezeten had en meteen dit, dit was voor hem een teken van boven om nooooooit meer te gaan fietsen(-:*. Aangekomen in Zuidbroek*de plaats waar ik werk* waren de grappen en lachsalvo’s ook niet meer te stuiten. Na een arme bak teut*het pils aanbod vonden we te koud*zijn we fietsen met de wind in de rug en de jaaa ZON in onze snuit weer rustig terug gefietst, om de laatste meter nog even voltrapper te geven aangezien het alweer begon te spetteren. Wat een dag wat een dag…. maar wel genoten! En gesport!

From → Uncategorized

13 Comments
 1. ruth permalink

  aaaaaaaaah lente! ik kijk ook al elke dag of mijn forsythia al op uitkomen staat!

 2. ow…ik dacht dat het krokussen waren 😀

 3. De krokussen heb ik ook al zien bloeien toen ik vanmiddag mij toerke jogde, maar die zijn altijd vroeg geloof ik, soms staan ze in de sneeuw.
  Was het maar lente, het is verdorie zo ijzig koud en voor vrijdag hebben ze weer sneeuw voorspeld hier in ons natte belgenland 😕
  Ik wens je verder nog een prettige avond.
  Groetjes van Marijke 😀

 4. Ja het klimaat is helemaal off. Wel weer een mooi gezicht. Maakt dat de zomer weer een stukje dichterbij komt.

  Cheers
  Tasz 8)

 5. Het is ook eigenlijk helemaal geen weer om te lopen. Het wordt onderhand eens tijd dat die lente verder doorzet en nu voorspellen ze alweer een week winter. 😕

 6. ja tijd voor zonneschijn!!

 7. Beterschap joh! Ik ben momenteel ook erg moe, en hoop in het weekend wat te kunnen recupereren!
  Ik wens je toch nog een prettig weekend!
  Groetjes, Marijke 😀

 8. Sterkte, laten we hopen dat je niet ziek gaat worden. Verder lekker sportief. Ik ben ook een hardloper en kijk uit naar het mooie weer. Dan is lopen een stuk lekkerder nietwaar?

  Cheers
  Tasz 8)

 9. Niet ziek worden hoor meis!! moeders mogen niet ziek zijn 😉
  Sterkte met je ziekenboeg 8)

 10. Wens je een fijn weekeind toe. En hopenlijk slaat de virussen niet toe. Liefs Annebelle

 11. ruth permalink

  wat is er in zuidbroek dan, behalve je fiets?

 12. Ik heb vandaag ook een toerke gelopen. Gelukkig loop ik maar kort (15 min) en heb ik de hele tijd zon gehad (tussen de hagelbuien door!) Ik kreeg na 3 stappen wel hoofdpijn en de sterke zon die gerefecteerd werd door de natte straat maakte het alleen maar erger. Ondertussen is de hoofdpijn uitgegroeid tot migraine en krijg ik ‘m niet meer weg. Ik heb dat nog nooit gehad, hoofdpijn krijgen (hele felle) op ‘t moment dat je begint te lopen. Veel loop-plezier nog.
  Prettige weekend en groetjes van Marijke 😀

 13. Petra permalink

  Bikkels!! heel goed hoor..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: