Skip to content

HIJ is ER!

February 24, 2005

Vanavond was het zover, vanuit een werkzame sfeer werd hij overgebracht naar Veendam, iedereen was nieuwgierig aangezien er volgens john onderweg een foto werd gemaakt.
Hij loop lekker! Ik net even een paar minuten lopend uitgeprobeerd en een paar minuten rennend, nogmaals Heeeerlijk!! Morgenochtend voordat ik ga werken ga ik er effe echt op oefenen. Hier een paar eerste foto’s, het toestel was leeg dus even mobiel plaatjes..

From → Uncategorized

13 Comments
 1. Ben benieuwd hoe het zal gaan. Lijkt me ook nog wel wat zo’n loopband ding 😀 😀
  Succes ermee :D:D

 2. Petra permalink

  Ik heb me altijd afgevraagd waarom iemand zo’n ding koopt.. nu heb ik de kans om dat te vragen 😉 het is toch vele malen lekkerder om buiten te lopen dan op zo’n ding? Tenminste lijkt mij. Daarnaast, gezien de pk’s, lijkt me het een aardig stroomvretertje.. een doorsnee magnetron kan er goed draaien op het aantal Watt wat het vreet.. nee ik zou kiezen voor buiten lopen, zeker met het voorjaar voor de deur..

  In ieder geval wel veel plezier er mee.. dat het maar snel het gewenste resultaat mag hebben! Liefs!!!

 3. Voor de mooi weer-lopers, zoals ik, een aangenaam alternatief. Had er vorig jaar gratis ÊÊn mogen hebben, alleen had er toen geen plaats voor, helaas. Hier is nog zo’n enthousiasteling … 🙂 🙂

 4. ruth permalink

  “een vakantie op een of ander eiland”? kolere zijn die krengen zo duur? nou ik zou het wel weten (en mark helemaal): dan toch maar liever de vakantie 🙂

 5. Tis maar een voorbeeld…mallorca is ook een eiland en betaalbaar prpersoon 😛 Kosten vielen zoals gewoonlijk weer flink mee anders zegt John ook “Ga maar buiten rennen”! Soms heb je mazzel en soms extra mazzel.

 6. Is Mallorca een eiland?? 8)

 7. Petra permalink

  Tis me helemaal duidelijk nu…

 8. Leuk!! Veel Ren Plezier!! Die Bidon is natuurlijk helemaal Geweldig, dan komt het zeker goed 8)

 9. Ren Chelle Ren….veel plezier ervan, meis!! 🙂

 10. Heel veel plezier met je loopband. En erg handig als het weer zoals nu weer eens tegen zit. En ach eiland. Laat mij maar mooi hier op mijn eigen landje zitten. 😉 Een fijn weekeind toegewenst. Liefs Annebelle

 11. Wauuw Michelle! Nu kan je rennen zoveel je wilt, op elk uur van de dag 😉 weer of geen weer. Ik heb zo’n ding eigenlijk altijd wat akelig gevonden. Ik kon me niet voorstellen dat ik daar op kon lopen, ik zag mezelf al onmiddellijk tegen de muur gekwakt 😉 Vorig jaar heb ik echter eens eenmaal gestapt op zo’n band en de volgende keer zelfs gerend en dat viel best wel mee! Ik waggelde dan wel op mijn benen toen ik er af kwam, vreemde sensatie!
  Ik wens je veel ren-plezier Michelle! 😀 Ik ga het vandaag buiten eens proberen, heb een hele week niet gerend.
  Groetjes van Marijke 😀

 12. Echt lux. Mis alleen nog de DVD met TV 😉

 13. hahah die staan voor mijn loop neus in bredbeeld vormaat 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: