Skip to content

Zwembad gevalletjes….

March 16, 2005

Aangezien de buurvrouw had gevraagd vooral geen log te schrijven over ons uitje van vanmorgen……nou hier is ie dan!
Elke woensdag ochtend gaan we zwemmen en niet zomaar zwemmen, zwemmen in het suptropische gedeelte want wij jonge koukleumen willen het wel graag warm beleven, dat water.
Om half 10 is het tijd…..tijd om mee te doen aan de bejaardengym, in mijn geval doe ik mee omdat de badmeester iets wat minder bejaard is qua uitenlijk…Wow zacht uitgedrukt Zo ook vanmorgen, alles gymde lekker en vlotjes met de flesjes totdat onze badjongen besloot om de muziek maar eens op te schroeven naar…..Grunninger muziek…aaaaggghhhhh de buurvrouw zong grootmoedig mee en ik stond op de rand van de afgrond, verstond er niets van en elk woord was voor mij net abrakadabra.
Het bewijs dat de muziek ronduit slecht was kwam een paar minuten later, de halve tegelwand kwam naar beneden net een stukje achter ons. Ziet u nu wel, ook de muur was niet blij!
Ik hoop voor volgende week dat ie weer normale*Ria Valk, Henk Wijngaard, Johnny Jordaan, Guus*kedeng*Meeuwis*muziek draait anders anders….anders…ga ik zelf muziek meenemen en dan zal er gegymt worden ook!

From → Uncategorized

12 Comments
 1. Ohhh da’s een hele mooie 😀 😀 Zitter er ook wel eens aan te denken om er ÊÊn te kopen…..

 2. :D:D:D:D Hxc3xa9xc3xa9 ons dialect is best mooi hoor ;D ;D Sommige Grunniger muziek ook wel…. Moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel naar Grunniger muziek luister hoor…. hahahaha Ben benieuwd wat ze volgende keer voor muziek draaien :D:D Kun je geen verzoek nummers aanvragen?;)

 3. sorry… maar hierin moet ik je als “groninger” helaas gelijk in geven….kon je nog wel normaal zwemmen?? dat het hele zwembad niet in elkaar zakte 😉

 4. Vraagje…waar koop je die nou…via het internet…ben namelijk niet zo’n held in dit soort dingen kopen maar moet nodig een nieuwe

 5. Wow….die is stoer!! 8) Veel klikplezier ermee!!

 6. Mooie camera, vind die zwart wit foto van je zoons erg mooi 😛

 7. Arme ziel… maar Henk Wijngaard???!!!! Tja wat moet ik daar nu van zeggen.

  Met de vlam in de pijp dan maar…

  Cheers
  Tasz 8)

 8. Hihi… lekker maf;-) Ik ken geen enkele Groningse zanger(s)….weet van mijn ouders wel, dat er vroeger een was….zou het eigenlijk wel eens willen weten…moet zo ongeveer klinken als Skik voor de Drent en Gxc3xa9 Reinders voo de Limbo;-)

 9. Kan me goed voorstellen dat je de volgende keer andere muziek mee neemt. Liefs Annebelle

 10. Grappig verhaaltje, al kan ik me absoluut niets voorstellen bij Grunninger muziek (misschien maar goed ook 😉 )
  Ik wens je nog een fijne avond en de volgende keer andere muziek bij het gymen zodat het zwembad tenminste overeind blijft.
  Groetjes van Marijke 😀

 11. ik kan mij ook niets voorstellen bij de normale draaikeuzes hihi 🙂

 12. Altijd nieuwsgierig en dus de camera op letsodigital.org op gezocht. is idd een hele stoee camera. Heeft veel van die van mij weg alleen veel meer zoom. Daar kun je wel heel mooie foto’s mee maken…. en filmpjes. Ben benieuwd naar de volgende test resultaten. (Alhoewel, ik vond die sneeuwfoto’s ook al erg mooi en die waren toch niet met deze camera gemaakt.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: