Skip to content

Voor mijn 35ste…

April 26, 2005

moet ik het gedaan hebben, dan moet de ultieme uitdaging volbracht zijn….oftewel voor mijn 35ste verjaardag moet de MARATHON gelopen zijn! Deze beslissing heb ik vanmorgen gemaakt op mijn ochtend ronde! Ik ga er voor!

Mijn doel voor mijn 32ste is “het rijbewijs halen”! Oftewel nog 4 maanden de tijd!
Ook daar ga ik voor vechten!

From → Uncategorized

20 Comments
 1. Hahaha ja precies, ik heb daarom ook niet meegedaan.
  Wie bepaald wat goed is en wat niet?
  Wat bij het ene kind goed werkt , werkt bij het andere kind weer helemaal niet …..
  Je probeert het zo goed mogelijk te doen en of dat goed genoeg was kom je dan inderdaad later wel achter 😉

 2. ruth permalink

  hm. ik zeg altijd dat ik de leukste moeder ben die er is…..en de slechtste opvoeder. maar vooralsnog is mark het voor het eerste deel met me eens, dus daar houd ik me dan maar aan vast 🙂

 3. hmm..ik heb niet meegedaan; slechts enkele vragen gezien op het nieuws….maar toen ik bij die vragen het ‘goede’ antwoord hoorde, schrok ik toch wel en was ik zelfs blíj dat ik niet had meegedaan. IK heb altijd maar gedaan, wat mijn hart me ingaf; streng geweest waar dat nodig was en gewprobeerd om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op een maatschappij, waar het ook barst van de regeltjes.
  En een van de mooiste complimenten kregen we onlangs op school van Lars zijn mentor (tevens docent van Lot), dat wij een stel fantástische kinderen hadden. Als dan óók nog een Lars zelf (in één van zijn véle “moeilijke” gesprekken met zijn paps en mams….pffff, púbers!! 8) ) zegt dat wij absoluut niet gefaald zijn als ouders….dan denk ik dat we het nog niet zo slecht gedaan hebben…………*best wel trots tot nu toe* 😀

 4. ha deze test kon ik mooi aan me voorbij laten gaan…. heerlijk…. want het lijkt me verschrikkelijk moeilijk dat opvoeden…….

 5. Mogge…
  Hier ook niet de test gedaan! sluit me bij de anderen aan geen kind is gelijk en iedereen voed zijn kind op zoals ze zelf denken wat goed is!

 6. Opvoeden is alleszins veeeeel moeilijker dan ik ooit gedacht had. Elk kind is ook zo verschillend.
  Fijne maandag Michelle.
  Groetjes van Marijke 😀

 7. Nou, ik heb niet gekeken. Dat opvoeden verandert toch met de jaren. Toen ik op de lagere school zat en je was vervelend kreeg je een draai om je oren. Tegenwoordig mag je je stem niet eens meer verheffen, laat staan een corrigerende tik geven. En als je dan het resultaat van tegenwoordig ziet…
  Ik ben over de opvoeding van mijn kinderen best wel tevreden. Maar het blijft altijd een afweging van hoe het eigenlijk moet en waarom je het juist niet doet zoals het moet, omdat het “op straat” altijd anders uitpakt. Hoe vaak komt het niet voor dat andermans kinderen “zoiets nooit doen” en “zoiets nooit zeggen” en je eigen kinderen dat wel moeten zijn geweest, ook al ben je er zelf oog- en oorgetuige va n geweest.
  Ben blij dat ik het grotendeels achter de rug heb, maar ik hou mijn hart vast voor de kleinkinderen. (Ik lijk wel oud, hè !!) 😦

 8. uuuh wanneer is de marathon…wie weet kan ik die nog halen…dat andere lukt me helaas…niet 😕

 9. Wat een plannen allemaal! Petje af hoor!
  Ik ga je alvast veel succes wensen!
  Nog een prettige avond verder.
  Groetjes van Marijke 😀

 10. Wanneer en welke marathon ik ga nemen is nog niet duidelijk in dit doel. Qua stijl zou ik graag voor die van Parijs gaan, maar qua hart komt Amsterdam natuurlijk zeer dichtbij en tja wie weet de eerste marathon van groningen staat op stapel misschien pak ik die wel mee(-: En naar eigen verwachting kan het nog wel een jaar of 2 duren voordat het me gaat lukken zonder problemen dus….trainen maar…Gezellig!

 11. Jeee, wat een initiatieven…petje af voor je hoor……..en dat rijbewijs ga je gewoon halen hoor…niets is zo erg als afhankelijk zijn van OV, of welwillende buren, familieleden en/of vrienden….ik zou me iig geen raad weten zxc3xb3nder.

  Succes!! Het gaat je allemaal lukken!! 🙂

 12. Wat een goed idee om doelen te stellen, en nog wel voor een bepaalde tijd. Ik wil ook wel graag mijn rijbewijs halen. Ik heb nu alleen mijn motorrijbewijs, en dat schiet niet op als je kids hebt. Alleen vind ik het achterlijk duur momenteel om je rijbewijs te halen. En dan nog… heb ik geen auto.
  Ik hoop dat je het red in 4 maanden, succes!

 13. ruth permalink

  marathon. wow. ik ben voor amsterdam. endan zal ik er staan om je drinken aan te reiken en je toe te juichen!

 14. Heerlijk is dat , rijden in de auto met muziekje erbij van AEDM……
  Succes 😀

 15. Margot permalink

  4 mei om 5 uur allemaal omgeving Veendam mijden, mensen!

 16. hoe gaan de voorbereidingen…
  heb alles uitgeprint…alleen pfff moet effe moed verzamelen… 😀

 17. Go For It 😀

  p.s. Gefeliciteerd met je pijs8)
  Veel Plezier samen!!

 18. Goh, ben je nog zo jong ? Wauw !
  Succes met je uitdagingen !
  Greetz
  8)

 19. goed van je…zet hem op in de aanloop er naar toe!

 20. Veel sucses met je uitdagingen. En we gaan van het positieve uit. Betekent dus dat je het rijbewijs gewoon gaat halen. Een fijn weekeind. Liefs Annebelle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: