Skip to content

Zoveeel in mijn hoofd….

May 5, 2005

Als eerste het belangrijke nieuws…..

19 juni a.s speelt Zijlstra in het Vondelpark!!*einde van de middag, maar dit volstaat met een hele middag gezellig samenzijn en eten en drinken, gezelligheid viert hoogtij!*

Er is de afgelopen dagen best wat gebeurd, vooral op gebied van trein reizen en gezelligheid, We mochten richting Koniklijk Theater Carrxc3xa9 voor de voorstelling Ren Lenny ren*aangezien het nog vroeg is ga ik nu niet uitduiden waar het over gaat maar dit verslag volgt spoedig*. Ons*Margot en ik* ontmoetings puntwas Amersfoort, zij met de auto en ik met de trein om vervolgens samen naar Amsterdam te rijden, dit duurde even aangezien er een paar mensen geen zin hadden om Amsterdam te bereiken en hun auto total loss hadden gereden. maar na verloop van flirten en om ons heen kijken kwamen we toch aan in de parkeer garage van De Stopera*waarom noemen ze het in vredes parkeer gearage muziek theater als het gewoon Stopera heet?(-;* Als eerste maar even de kaartjes opgehaald, moet zeggen , dat voelt el lekker hoor, gewoon ophalen en niets betalen en dan nog Genodigde zijn ook…kroontje.
Daarna versneld lopend naar de Grimburg wal om bij het Gasthuys wat lekkers te nuttigen*al jaren De vaste stek voor mij*, na weer heerlijk doch simpel gegeten te hebben, richting Carrxc3xa9. De voorstelling was oprecht*uitleg volgt*.
De nacht bracht ik door in Diemen*Nogmaals Dank Schonezus! Tot zaterdag*
De ochtend erop was weer trein ochtend maar nu richting kampen waar we eindelijk een bezoek aan mijn zus haar nieuwe huisje brachten, was gezellig en het huis is mooi!
Tja en toen was het ineens kwart voor 5…..10 jaar geleden voelde ik me niet zo trillerig maar nu…bbbrrr mijn eerste rjles! Om 5 uur was ie daar. We reden en stuurde en schakelde enzo… tot het uur over was. We hebben het overleefd, geen doden, geen gewonden, geen bomen en ook geen paaltjes als souvenier om mee naar huis te nemen(-; Volgende week mag ik weer… Bij thuiskomst was er maar xc3xa9xc3xa9n teleurgesteld, daan zijn eerste vraag was “xc3x89n mamma heb je nu je rijbewijs???” helaas was het maar zo(-:
En vandaag uitrusten om vanvond toch de 10 kilometer redelijk uit te lopen, ik heb er zin in!*als het weer nu ook even meewerkt maar ik vrees met grote vrezen..*

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Maar Michelle toch, wat een verhaal πŸ˜€
  En drie werf hoera voor alle probleem-oplossende mama’s die er dan wel heel erg moe van worden πŸ˜‰
  Ik zou zeggen, rust vandaag maar uit, maar misschien moet er wel gewerkt worden, of zijn de kinderen zelfs thuis en zijn ze nog lang niet hun energie kwijt geraakt, terwijl die van mama al lang op is.
  Groetjes, Marijke πŸ˜€

 2. ruth permalink

  deed probleemoplossende papa ook nog mee in het verhaal?

 3. neuh, de pappa was aan het werk..

 4. jeminee!!…..waarom verbouw jij jullie huis niet in je eentje…als ik je zo onderhand na al die jaren hoor, dan heb jij de twee rechterhanden en john de beide linker πŸ˜€ 8)

  …en dan doet john natuurlijk het huishouden erbij….lijkt me logisch πŸ˜›

 5. Petra permalink

  Het klinkt allemaal heel goed! ik hoop dat je van alles genoten hebt!`19 juni wordt een kritisch punt voor mij, maar dat zien we dan wel even… liefs!

 6. ruth permalink

  succes met de rijlessen!

 7. Sjee, je mag wel een zondagje bij mij in de tuin doorbrengen hoor πŸ˜‰ die zijn over het algemeen een stuk rustiger… πŸ˜›

 8. Hoi Michelle,
  heel wat in de planning. Binnen 4 maanden je rijbewijs en binnen 3 jaar een marathon. Eerst maar eens beginnen met dat rijbewijs. Misschien bevalt het rijden wel zo goed dat je daarna niet meer wilt lopen…

  Ik zag dat je 10550m (= een kwart marathon !) liep in 1u14.
  Dat is een gemiddelde snelheid van 8,55 km/u
  Hoe je snelheid te berekenen ?
  1-Tel alle seconden van je tijd bij elkaar op.
  2-Vermenigvuldig de afstand in kilometers met 3600
  3-Deel dit getal door het totale aantal seconden.
  Dus:
  1u14:00 = 74×60 + 0 = 4440 sec.
  10,550km x 3600 = 37980
  37980 gedeeld door 4440 = 8,55 km/u

  Dat moet wel lukken zo, dacht ik.

  Trouwens, leuke plaatjes op je log. πŸ˜€ πŸ˜€

 9. Hxc3xa9 Dank Jim!! Wist niet hoe ik het uit mijn hoofd kon bereken en de rekenmachine op internet deed het niet(-: Toppie…ik heb hem rustig gelopen dus bij het uur moet lukken, was namelijk niet extreem moe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: