Skip to content

Na regen komt zonneschijn…

May 31, 2005

Maandag ochtend word je wakker en met een gevoel, een onbestemd gevoel…. Zondag heel gezellig doorgebracht in Garderen, lekker weer, borreltje en satxc3xa9 van de……(-: Gewoon heerlijk! En toch komt de maandag zo zwart binnen, ik heb het maar zo gelaten, ik weet niet waar het aan ligt, zit niet in mijn dames periode maar wel in een periode, een soort impasse Het leven loopt, draait en gaat gestaag zijn gangetje en toch ben je niet tevreden, je weet niet wat je ermee aan moet. Voorheen gebeurde er nog wel eens onverwachtte dingen, deurwaarders, concertjes, ziekenhuisjes maar tegenwoordig is niets van dit alles meer van de partij. Betalingen doen we op tijd, concertjes hadden we een tijd lang geen geld voor dus werden er ook geen voortijdige kaartjes geboekt en ziekenhuis bezoekjes ga ik effe afkloppen…klop klop. Ik heb altijd geroepen voor ons geen tienduizend dingen, geen sportclubjes waar de koters gek van worden, geen gehaast , geen gerace en nu zit je met de kater. Alles netjes verdeeld over de week. Maandag hardlopen, dinsdag hardlopen, woensdag hardlopen, tussen door nog wat rijlesjes, donderdag werken, vrijdag werken en soms ‘s avonds hardlopen, zaterdagochtend hardlopen en zaterdag avond naar hockey en zondag gewoon lekker. Zo loopt het al weken. Misschien is mijn onrust een voorteken, misschien komt de storm eraan, misschien gaan we dingen beleven, zomaar vanuit het niets… maar voorlopig neem ik er maar effe genoegen mee. En besluit met drastisch te storten op het huisvrouw zijn dweilen, stofzuigen, wasjes draaien, misschien toch een verkapte vrouwen kwaal….de grote voorjaarsschoonmaak!

From → Uncategorized

10 Comments
 1. Applaus voor Robin!! En voor jezelf natuurlijk! Niet alleen een lieve moeder, maar ook nog eens coach πŸ™‚
  Geniet vandaag dan maar van de rust en hopelijk komt de zon ook nog om de hoek kijken… 8)

 2. ruth permalink

  goed hee robin. dat lopen dan. dat hockey heb ik een mening over πŸ˜‰

 3. leuke weblog hoor! πŸ˜›

 4. Erg goed gedaan door jullie beiden. Vooral met dat warme weer. Toppers. Een fijne dag verder. Liefs Annebelle

 5. Wat knap van Robin!! Heeft hij nu ook de smaak te pakken??
  Ik ben vorige vrijdag ook nog wat gaan rennen, ook 3km. Het was pas half negen ‘s morgens, maar toch al behoorlijk warm. Ik stond van mezelf versteld dat ik 3 km kon rennen (in een traag tempo uiteraard, heb er ook ongeveer 25 minuten over gedaan) De rest van de dag heb ik staan strijken, weliswaar in het lekkere zonnetje (gevolg->zonnebrand natuurlijk)
  Spijtig dat het zonnige en warme weer alweer gedaan is.
  Ik wens je nog een prettige week Michelle.
  Groetjes van Marijke πŸ˜€

 6. Ik zat nog wel te denken met die warme dagen… Moet er niet aan denken om nu te rennen hahahaha… Maar natuurlijk helemaal Top van Robin!!
  Van jou ook natuurlijk 8)

 7. ruth permalink

  meissie probeer te genieten van je rust. voor je het weet is het weer over en snak je terug naar die periode!!!

 8. ruth permalink

  meissie probeer te genieten van je rust. voor je het weet is het weer over en snak je terug naar die periode!!!

 9. Rust??….het ziet er best allemaal nog druk uit, vind ik zo…..druk genoeg iig. Ik heb ook nooit meer dan 2 buitenschoolse bezigheden toegestaan voor de kids…ze hebben het al druk zxc3Β‘t en ze moeten nog zoveel….

  Meid, geniet dus van deze rust, als jij het rust wilt noemen *vooruit dan maar πŸ˜‰ * …dat geren en gevlieg is ook maar niks πŸ˜‰

 10. Huisvrouwenblues…
  Kweet er alles van πŸ˜‰
  Misschien een beetje zon nodig?
  Sterkte ermee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: