Skip to content

De Dag Van Gisteren…

June 23, 2005

Eerst even een rondje snelweg touren met mijn leermeester der auto’s, lekker man dat gassen
Om vervolgens met mijn eigen chauffeur richting Utrecht te crossen, want Robin had 4 kaartjes gewonnen voor het spoorweg museum.
In Utrecht wist dit snolletje*voor sommigen leesbaar als vertrouwd navigatie systeem*de weg zelf nog wel, geef mij xc3xa9xc3xa9n keer de route en ik kan u in detail vertellen waar we zijn of danwel moeten zijn(-; Hoop niet dat als ik mijn rijbewijs heb deze natuurlijke gave mij verlaat
Het was/is mooi in het museum, wij waren daar*gezien Robin zijn treinen afwijking* al meerdere malen geweest en nu was het toch zowaar een echt leuk doe museum geworden. Het deed ons toch ook wel denken aan een treinen eueu spoorweg museum waar we geweest waren in Frankrijk.
Met een audio tour werden we 200 jaar terug in de trein eueu tijd gebracht, hartstikke leuk.
In het theater*jaaaa met echte rooie pluche stoelen*ging een mevrouw uit 1880 alleen met de trein op reis met de oriantal express, een grote schande voor die tijd.
Buiten was er een kindertreintje en een paar bootjes waar je mee heen en weer kon varen. En natuurlijk waren er genoeg treinen te bewonderen. xc3x89xc3xa9n attractie heb ik niet gezien omdat Daan niet mee durfde, je ging in een karretje door een treinen wereld, een soort achtbaan effect.
Om kwart over 4 was het de hoogste tijd want ik wilde/moest om 7 uur in Groningen zijn om deel te nemen aan de Ladies Run, onderweg kreeg ik er een hard hoofd via file naar file kwamen we langzaam steeds een stukje verder Maaaaaaaaaaar om kwart voor 7 waren we dan eindelijk in Groningen Stadspark.

John en de jongens wilde naar huis*jammer is altijd leuk als er aanmoedigers in de buurt zijn*en ik kon met Karlinda mee naar huis rijden.
Om half 8 had ik startnummer 39 op mijn buik gespeld, het kon beginnen. Ik had onderweg al besloten dat ik de 5 ging doen aangezien ik van de hele dag een aardige hoofdpijn had opgelopen en met deze temperaturen*lees boven de 25* was het misschien wel verstandig.
Het liep heerlijk, ik had mij aangesloten bij een paar dames met een heerlijk tempo….zo’n 1.5kilometer voor de finish raakte ik ze kwijt omdat ze wilde lopen op een fikse heuvel, daar had ik effe nog geen behoefte aan dus hup de pas erin. De laatste ronde was op de atletiek baan, vind ik altijd lekker lopen dus ik kon het tempo nog even opdraaien. Met 31 min. en 48 sec. liep ik door de finish lijn. Heerlijk gelopen en de volgende keer toch maar voor de 10
Ook Karlinda en Betty liepen een prachtijd! Na nog wat groenvoer en een mooi t-shirt en wachten op de sv veendammers*even kijken wat de 10 gedaan had*. Gingen wij na wat zoekwerk*hoe ziet de auto eruit, waar staat ie en welk kenteken heeft ie*om half 10 weer richting huis aan. De dag zat erop…. Moe maar zeer Voldaan!

From → Uncategorized

19 Comments
 1. Moeten we nog even geduld hebben voor de foto’s πŸ˜€

  Jeetje, dat je nog bent gegaan dan vanavond…. Dat dobberen in jullie zwembad heb je wel verdiend 8)
  Het blijft wel zomers maar iets koeler en ergens donderdag schijnt weer een warme dag te worden….

 2. Ja dit is idd te warm om te lopen …waar is de ladysrun …misschien kan ik effe kijken ivonn ga je mee?

 3. Doe jij mee aan die Lady’s Run ? Als het goed is zou het iets minder bloedheet worden. Ik heb halve marathons gelopen bij 32xbaC en dat ging me goed af, maar nu kan ik daar helemaal niet meer tegen. En ze zeggen dat je naar je lichaam moet luisteren, dus doe ik dat. Moet jij dus ook niet vergeten ! πŸ™‚

 4. Had ik trouwens al gezegd dat je een mooie kopfoto hebt.
  Bij deze dan …

 5. Veel succes morgen bij de Lady’s run morgen. Het is wel erg warm om nu te trainen (ook niet veel zuurstof in de lucht).
  De foto’s waren wel wat traag bij ‘t inladen, maar ze waren effectief te zien. Gezellige boel πŸ˜›
  Nog een fijne dinsdag verder Michelle.
  Groetjes van Marijke 8)

 6. karlinda permalink

  Hoi daar snelle M!

  Ik vind het te warm voor de lady`s run. De warmte zit nog in je lichaam en ik heb ook nog wat mee te slepen. Lijkt me al met al niet zo gezond.
  Wat ga jij doen?

  Groetjes van Karlinda.

 7. karlinda permalink

  Ik wil eventueel wel kijken

 8. karlinda permalink

  Oke ik ga mee! Niet zeuren en lopen maarrrrrrrrrr!!!!!!!!

  Toedels!

 9. Michelle permalink

  Tuuuuurlijk ga je mee!! Niet Zeuren!! Toppie!! Zie je morgenavond!!

 10. Issa… Lady’s Run… Lees het nu pas Issa…. Oeps… Dat is vandaag al!! Staat ook in de log…. Is me door geschoten…. πŸ˜• Hoe is het gegaan??

 11. Ben je de Lady’s Run gaan lopen, nadat je eerst de hele dag in Utrecht hebt rondgeslenterd in het spoorwegmuseum?? Maf mens ben je toch? πŸ˜€

  dat je het gehaald hebt, lijkt me logisch…met zo’n instelling πŸ™‚

 12. ruth permalink

  jij snolletje! (dit is een compliment πŸ˜€ )

 13. Respect!!…je doet het toch maar ff…na een hele dag slenteren πŸ™‚

 14. Precies… Goed gedaan hoor en dan ook nog in die warmte!! **Aplaus**

  Dus het spoorwegmuseum was ook wel geslaagd. Wat leuk dat Robin kaarten daarvoor gewonnen had πŸ˜€

  Hoop dat je vandaag een beetje bij kan tanken na zo’n dag 8)

 15. Compliment hoor met deze warmte

 16. mijn hemel na zo’n dag slenteren nog even 5 kilometer rennen in de warmte…. held dat je bent

 17. Michelle permalink

  Dank jullie wel lieve meiden!! Vandaag een KLOTE dag gehad op mijn werk en dat brengen deze complimenten weer wat vreugde in mijn avond. Nogmaals Dank!*gaat nu effe een half uurtje janken…*

 18. Een hele goedemorgen meis..
  dus donderdag was echt een leuke dag… zulke dagen gaan eigenlijk te snel voorbij.. en ik vind het super dat je met die hitte nog die 5km gedaan hebt..

  Het onweert hier nu als de hel.. en de regen komt met bakken de lucht uit… maar het is wel lekker koel hahaha..
  meis maak er een heel fijn weekend van..
  En hopelijk ben je die *klote dag* van gisteren op het werk weer een beetje vergeten…

  Groetjes en liefs Wilma

 19. karlinda permalink

  He jij snelle Chelle. Wij gaan er weer een fijne avond van maken, want we gaan weer hardlopen in Appingedam! Tot straks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: