Skip to content

4 Mijl

October 9, 2005

Heerlijk gelopen vandaag, een tijd van 41:21… Morgen meer in een echte log. Topdag!

From → Uncategorized

14 Comments
 1. Margot permalink

  Ja….. dat waren nog eens tijden….!
  Voor mij voor een groot deel ook vluchtgedrag op weg naar dΓ¨ Grote Beslissing. Een beslissing die ook grote, onvoorziene gevolgen met zich meebracht. Het overlijden van Anne als absoluut dieptepunt. Was dat ook gebeurd als wij nog samen waren geweest? Een vraag die mij blijft kwellen. De maand december zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar altijd was daar Chelle… Je hield me op de been met je humor en je nuchtere instelling, ik had het met niemand anders willen meemaken!

 2. Weet je wat ik grappig vind: dat de doelgroep zo uiteen loopt maar dat er verdacht veel moeders van rond de dertig bij zitten πŸ™‚ Ik hoop dat ze nog jÑÑÑÑÑren doorgaan want ze worden steeds beter. Als ik er goed over nadenk, draai ik iedere dag wel een aantal nummers van ze. Bij iedere stemming is er een liedje te vinden……..ik hen geinspireerd door je log.

 3. zo erg gexefnspireerd dat ik aan een log begon en de woorden zo gemakkelijk op ‘papier’ kwamen. Terwijl ik van de week ook al begonnen was aan een log over Acda en De Munnik en ik helemaal niks fijns uit mijn vingers kreeg.

 4. Petra permalink

  Ik weet niet wat dat de laatste dagen is. Ook ik heb een back to memories gehad. Gister heb ik de gehele bovenverdieping schoongemaakt op deel 1, deel 2 en een begin van 3. Alle herinneringen kwamen weer naar boven. Heerlijk maar wat een gemis. En alles woord voor woord mee kunnen praten, alleen dat tapdansje, ik ben het helemaal kwijt πŸ˜‰ Dikke kus!

 5. Wachten we toch tot morgen…

 6. ruth permalink

  30 april 2001. tropenmuseum. museumplein. ehbo ehbo……. gaat je een belletje rinkelen??? hij mist in je lijstje!!!!
  en 16.12.2001 waren we ook in de kleine komedie. dat was die avond…die fijne avond van margot en mij πŸ™‚

 7. ruth permalink

  dus volgens mij was 15 december 16 december 2001.

 8. …ook hier afgelopen vrijdag tijdens de Trilogie vele flashbacks naar ‘vroegere’ tijden….de eerste keer AEDM live (VP 2000)…de tijden van vΓ©le malen deel III…op Voorraad II, Caprera…etc.
  Werd er helemaal sentimenteel van…. 8)

 9. Margot permalink

  Nou, dan was het 15 en 16 december denk ik. Twee avonden achter elkaar zou niet voor het eerst zijn, maar drie… denk het niet.
  Whahaaaa! Die avond van Margot en mij? Vergeet je niet iemand? Godsamme wat heb ik toen veel gedronken… Niks voor mij…. en ik was niet de enige meen ik mij te herinneren πŸ˜‰ En dan te bedenken dat ik tegenwoordig na twee wijntjes al onder de tafel lig! πŸ™‚

 10. haha ach we worden ouder zullen we maar zeggen en namate je het meer drinkt went het ook weer beter, haha En ja die avond weet ik ook nog wel “dat doe je toch niet met die mongool”wahah… En nog even wat drinken betreft…piramides waren het mooist! En dat vond onze alternatieve ober de heer D. van vleuten ook wel πŸ˜€

 11. ja heerlijk he….mijn lijstje durf ik niet op te noemen geloof ik 8)

 12. Hier nog zo’n moeder van rond de 30.
  Heerlijk om dit allemaal te lezen!

 13. ik word wel eens voor gek verklaar dat ik zo’n fan van de heren ben. Maar als ik dit laat lezen aan mijn familie en vrienden, valt het allezins mee….

 14. Je vergeet het belangrijkste concert van allemaal…HET ACDA EN DE MUNNIK KAMPVUURCONCERT MET VERJAARDAGSTAARTJES EN WIJN!!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: