Skip to content

Na regen komt…

October 12, 2005

Mijn log van gisteren heb ik verplaatst naar het archief, ik wilde het even kwijt maar hoef er ook niet elke dag mee geconfronteerd te worden….over en uit.
Vandaag schijnt de zon weer flink, de weersverwachting voor aankomende dagen was pet….heeerlijk dacht ik, aangezien ik toch lekkerder loop als het droog danwel nat maar wel bewolkt is. Maar wat schetste vanmorgen mijn verbazing….het word zondag mooi weer. 80%zon en 16 graden. Voor de sfeer is het wel wat beter, we zien de zonnige kant er dan wel van in. Vanavond is mijn plan om wel te lopen maar in een andere groep, morgen en overmorgen de beentjes warm houden op de fiets en zaterdagochtend ga ik kijken bij de zuidlaardermarktloop*hup loopmaatjes hup!*, dan of zaterdagmiddag/avond richting Amstrdam of zondag ochtend vroeg, we zullen zien.

Update Aangezien ik vanmorgen vroeg al een klein loop rondje heb gehad*met Robin die gister avond besloot zijn wekker een half uurtje eerder te zetten en nog opstond ook * en ik vanmiddag langs de loopband liep en dacht..Hxc3xa9 jij bent er ook nog! En heb hem een half uutje bezig gehouden en dat vond ik wel weer voldoende voor vandaag, heb wel zin in de training alleen dat heen en weer gefiets is soms zo vervelend. Wat zal ik juigen als mijn rijbewijs eindelijk gehaald is!

Straks lekker met zijn alle eten*ma avond train ik, di avond werkt John, woensdag avond train ik, do avond werkt John, en dan eten we dus 3 avonden in de week samen*.

From → Lopen

18 Comments
 1. Surrgoaat-ouders? Ik heb altijd al een dochter willen hebben! Je mailt maar hoor, heb een uitstekend luisterend oor ๐Ÿ˜‰

  Maar alle gekheid op een stokkie: wat vervelend voor je, die familie-ruzies! Ik zou niet weten hoe het voelt om ruzie met je moeder te hebben, maar het lijkt me vreselijk!

  Ik hoop dat je oma een beetje aardig reageert: heel veel sterkte!

  En respect kun je inderdaad niet afdwingen: alleen bij jezelf. Dus respecteer jezelf en je hebt andermans respect niet nodig!

  respect en dikke kus, Indra

 2. Lijkt me vreselijk, kan me er ook niks bij voorstellen .
  Ouders houden toch onvoorwaardelijk van hun kinderen?
  Je hebt nu je eigen lekkere gezin, maar het blijft toch wel knagen denk ik .
  Je hebt een familie , maar toch ook weer niet …………….

 3. Lieve Michelle
  Wat een rotgevoel….
  dikkedikkedikke knuffel voor jou
  Liefs, Karin

 4. Dank lieve meiden! Gisteravond was ik even in deze dip maar gelukkig is dit vandaag alweer een stuk minder, hormonen he…hahah Net mijn oma gebeld, die komt wel even kijken…ben benieuwd…

 5. wat ben je er ook eentje…zo beur je mij op en ben je giga sterk …en nu lees ik dit ..helaas was ik gisteren niet online…

  Ook van mij weet je dat ik er ben ….en daar hoef je geen respect voor af te dwingen… dat is een gevoel…

  blij dat het alweer wat beter gaat..en een *klik* he weet je!!

 6. ruth permalink

  nou bij mij heb je wel respect afgedwongen met dat lopen hoor….en ik ben oud genoeg om je moeder te zijn ๐Ÿ™‚

 7. Lieve schat even een woord-tje van warmte en liefs.

  Je mag me altijd mailen.Je kijkt me een Supermeis..
  Hou je rug recht. en leef zoals je wilt heel veel liefs en een knuffel ***els lennertz*** ๐Ÿ˜‰

 8. Goh, en dan zit ik je gisteren doodleuk te vertellen dat ik gezellig met moeders naar Anvers ga… Toch dapper van je dat je je oma gaat bellen. Heel veel sterkte met alles, en voor zondag TOI TOI TOI!!! Zal aan je denken vanuit Antwerpen. Dikke kus en knuf, je AedM-vriendje ๐Ÿ˜€

 9. Denk dat het ook heel moeilijk is om die banden helemaal achter je te laten…. En dat je dan op die manier een luisterend oor mist kan ik me ook iets bij voorstellen…..
  Hoop het een beetje mee zal vallen als je, je oma belt….
  Liefs…..

 10. hhahaha bij met een weersverwachting dat pet is ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ …..
  Gaat je vast weer lukken!!
  Zo te lezen ben je heel druk met lopen…..
  Sportief hoor!! Petje Af…..

 11. Vanwege web-log perikelen heb ik het gisteren niet kunnen lezen. Nu (in ‘t archief) blijkbaar wel (?)
  Ik vind het heel herkenbaar en weet precies hoe jij je voelt. Ook ik ben in de steek gelaten door mijn familie omdat ik niet naar andermans pijpen wilde dansen. Het is daarom ook goed dat je de eer aan jezelf houdt. Datgene wat belangrijk is en waar je liefde voor terugkrijgt telt. John, je kids, je vrienden, je hardloopgenoten, je muziek. Alles waarvan je weet dat je het op je neus krijgt moet je geen energie in steken. Gelukkig zijn dit altijd golfbewegingen. Na deze dip en met de steun van iedereen kun je er weer een hele poos tegenaan. Dus als je weet dat het toch voorbij gaat, denk dan alvast aan de tijd na de dip. Denk je tenminste aan iets leuks. Sterkte ermee. ๐Ÿ˜‰

 12. Ik hoop dat je mooi weer krijgt en ook dat het net zo gezellig wordt als in Eindhoven. En natuurlijk heelhuids aankomen. Beter na 3 uur feest vieren dan na 2xc2xbd uur geen pap meer kunnen zeggen. 8)

 13. Even een vraagje ………… wat is er zondag dan in Amsterdam?
  Ook xc3xa9xc3xa9n of andere loop ofzo waar je aan mee doet ?

 14. Margot permalink

  Oma bellen lijkt me goed. Je oma is gewoon een beetje…. eh… vreemd, negatief ingesteld, dat ook, maar volgens mij bedoelt ze het niet slecht. Enneh, surrogaat ouders? Wat dacht je van de mijne? Bij hun ben je altijd welkom, met ongeacht welk probleem dan ook. Dat ze dan wel ongezouten hun mening geven (vooral mijn moeder), ja, daar moet je tegen kunnen. Liefs!

 15. Margot permalink

  Heb nog even een reactie geplaast bij je log die je in het archief hebt gezet.
  Doe je mijn groetjes in Zuidlaren? Broer en zus gaan er de bloemetjes buiten zetten, maar ik zet ze ergens anders buiten de komende dagen;-) Succes in Amsterdam!

 16. Succes zondag !! ๐Ÿ˜€ 8)

 17. Alvast hxc3xa9xc3xa9l veel succes aanstaande zondag……..ik hxc3ยกd willen komen kijken , maar moet onverwachts zondag invallen voor een zieke collega *avonddienst…en dan eindelijk een paar dagen ertussenuit*….maar ik zal je zondag telepathisch bijstaan……gaat je lukken!! dikke KUS!!

 18. Bedankt aardig dat je er aan dacht.
  groet Ben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: