Skip to content

Spanning en Sensatie…

November 20, 2005

Na die extase van de wasmachine kwam de extase van de rest van de week. 2 dagen eigenlijk.
Vrijdag eerst werken om van daaruit richting Groningen te vertrekken voor een eet-dans meeting met Margot, de afspraak was om half 6 in Humpreyxc2xb4s….dat ging helemaal goed komen. Eerst even lekker eten en drinken om vervolgens richting oosterpoort te lopen. De spullen in de auto en een prachtig cadeau uit de auto, Nogmaals Dank…lekker!. Boven aangekomen was het nog vrij rustig, de zaal in…om effe over half 9 begon het voorprogramma..nevo..*meer wil ik hier ook niet over kwijt* en om effe over half 10 was het dan eindelijk zover…. De Dijk in vol ornaat! incl. lekker ding JB Meijer!! Het was weer mooi, zweten, dansen, luisteren en kijken naar de bandleden…eentje iets meer dan de ander(-: JB was niet helemaal in zijn hum volgens mij, zeer onrustig en afgeleid liep hij als jonge hond mee te drentelen, maar ach hij was er! Moe en zeer voldaan was het tijd om richting huis aan te gaan. Thuis niet meteen naar bed want de adrenaline vierde hoogtij.

Om 7 uur liep de wekker weer af…eruit! Richting de free record shop in het durp. De voor verkoop van enkele Robbie Williams concerten in Nederland, nu moet ik eerlijk bekenen het zegt me weinig, Robbie is leuk in het openbaar, mooie blauwe ogen, sommigen liedjes zijn ook mooi maar verder weet ik weinig van de man. Vriendinnetje Marjolein daartegen vind hem helemaal te gek! En aangezien Lein met een 8 maanden buik rondloopt bood ik aan om te gaan rijen voor kaartjes. Toen ik aan kwam viel het qua mensen nogal mee, ik hoorde dat ik een verstandige beslissing had genomen door bij de free te gaan staan in plaats van bij het postkantoor…bij het postkantoor stonden 200 man en bij de free maar 30….toppertje dus! Het werd gezellig! En om 10 uur was het zover, het personeel van de free had alles goed geregeld, om 10 uur lieten ze de computer printen alsof hun leven ervan afhing….hij ratelde en ratelde…de spanning was te snijden, ondertussen keek ik naar een Robbie Williams dvd en alles bij elkaar was genoeg om spontaan zin te krijgen in een concert van deze man. Steeds werden er 5 mensen binnen gelaten en bij nummertje 20 kregen we de mededeling dat iedereen kaarten zou hebben aangezien er 2 concerten bij gepland werden….Mooi! Om kwart over 11 was ik dan eindelijk aan de beurt…2 staanplaats kaarten voor Robbie Williams, ik kan jullie zeggen ,hij had denk ik een lekker en vruchtbaar weekend wat betreft zijn bankrekening. Zaterdag 24 juni sta ik in de Amsterdam Arena, want wat ik niet wist en gelukkig voor de afrekening te horen kreeg was dat het 2e kaartje voor mij was!

Moe en voldaan die middag toch maar richting Beerta afgereisd voor een loopje aldaar. Met een stel meiden en een enkele man liepen we een inloop stukje, om daarna het rekken en strekken niet te vergeten. Aangezien ik niet echt de juiste voorbereiding had getroffen voor deze loop, was mijn hoop op een goede tijd ver te zoeken. Het waren rondjes van 1840M met vooral veel bebladerd en bemodderd bos, gelukkig was het droog anders was het echt een modderbad geweest. Ik had toen ik vertrok in mijn hoofd om niet verder te gaan dan 5km en dus vertrok ik met de “we zien wel” instelling. Het liep lekker, de eerste ronde liep wat snel maar wel mee te komen en de 2e ronde bleef ik met Klara lopen aangezien de eerste dames wel iets te hard liepen. in de 3e ronde dacht ik, okxc3xa9 nu is het goed…laatste ronde. Bij de finish viel de tijd hartstikke mee. 5520M in 33:22. Oftewel een zware avond hoeft niets te betekenen.

Gisteravond nog even schaatsen kijken om daar zeer teleurgesteld het programma uit te komen, Erben, mijn held ging onderuit op de 500M en dit terwijl ik met mijn handen voor mijn mond zat en dacht “denk aan je bocht techniek, niet vallen, niet vallen” Klets gebang boven op een blokje, ggrrrrr
Gelukkig volgende Paul de Leeuw met zijn programma en waren daar mijn 2 andere helden….Acda en de Munnik met een werkelijk perfect optreden! Vervolgens gingen de 2 flessen Beaujolais village primeur leeg. Aangeschoten, Moe en Zeer voldaan viel ik als een blok in slaap.

Om vanmorgen weer helder aan de nieuwe week te beginnen!

From → Thuisfront

5 Comments
 1. Petra permalink

  Ah.. dat is een lekker weekend en het weekend is nog niet eens voorbij!

  De voorverkoop van Robbie Williams had ik een beetje gemist, anders was ik misschien ook nog wel even mijn warme bedje uit gegaan. Ik ben in ieder geval nu weer lekker uitgerust;-)

  Alvast heel veel plezier en geniet van de voorpret!

 2. wij hebben ook kaartjes voor Robbie! Alleen heb ik die van mij afgestaan aan Franks tweelingzus. Voor mij hoeft die Robbie niet zo en die drukte al helemaal niet. Daarbij moet er toch iemand bij de kids blijven πŸ™‚

 3. Klinkt Spannend πŸ˜€ πŸ˜€ …..

  Hero…..

 4. Mooi nummer…..al jaÑÑÑren πŸ˜€
  Het maakt me nu alleen nieuwsgierig… πŸ˜‰ 8)

 5. Gaaf voor je zeg!! Ik hoop dat je een heel leuk concert hebt met/bij Robbie.

  Persoonlijk heb ik ook niets met Robbie himself…..maar ach…dat vraagt ook niemand van me πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: