Skip to content

Woensdag…

November 30, 2005

De ochtend begon met vroeg opstaan…ppfff namate het toch donkerder is ‘s morgens heb ik daar toch wel problemen mee, tish zo lekker in bed.
Robin had me opgegeven als teamleidster van de jongens op het school hockey tournooi, en als je zoon dit braaf vraagt NAdat ie je heeft opgegeven doe je dit braaf.
Het was wel leuk om te zien dat de een een stuk beter tegen zijn verlies kan alsde ander, zelfs bij de 10 jarige vloeide de tranen soms rijkelijk omdat het een groot drama was de de scheid partijdig was Prachtig om te zien.
Helaas werd het bij de jongens een 5e plaats maaaaaaaaaar de dames van Robin zijn klas gingen met de beker naar huis van alles groep 7 klassen! Toppertjes*en echte hockey meisjes *

‘s middags was het weer tijd voor mijn toet toet les*helaas ik weet nog niets * en terwijl ik bezig was met mijn toet toet les kreeg John een heugenlijke mededeling, na wat problemen rond de hypotheek, hebben we een andere verstrekker gevonden*minuten werk*, die wel met ons verder wil zonder dat we al onze bankzaken overhevelen naar de bank waar de hypotheek loopt.*de arrogantie van de bank maakte dat wij een ander hebben gezocht, wij laten ons niet commanderen en zeker niet als het om geld gaat*.

Daarna even boodschapjes gedaan en vroeg gegeten*we lijken wel boeren * om 5 uur waren we klaar.

Bbbrrr koudbuiten maar ‘s middags had ik wel besloten gewoon te gaan lopen, namate de dag vorderde werd het moeilijker, vroeg gegeten, lekker warm….maar om half 7 dacht ik “kom op zeg wie hoe je voor de gek, denk je dat ze in Egmond kachels hebben op het strand?!” En dus ging ik braaf al mijn kleding bij elkaar zoeken, thermo shirt voor onder mijn shirt want onder geen beding was ik van plan koud te worden Om 10 voor 7 was ik al paraat op de club, in de kleedkamer was het warm en gezellig maar om 7 uur was het toch echt tijd…Jos was ziek dus we kregen een vervanger*sorry naam even kwijt*. Er werd besloten een rondje Borgerswold te doen….er omheen dus….volgens kenners 9 a 10km. Het was gezellig, het liep heerlijk en tussen door hebben we wat tempoversnellingen uitgevoerd in vorm van een treintje*allemaal achter elkaar lopen en de achterste loopt dan naar voren en zo de hele trein door en dit 5 minuten*, de planning kwam op 10 min. gewoon duurtempo en dan 5 min. treintje tot we terug waren bij de club. Ik moet zeggen, had er een koud hoofd in vanavond maar ik het wederom heeeerlijk gelopen. Volgens de stopwatch van een van de deelnemers hebben we dit alles in 55min. geklaard….huh?! Dat zou mooi zijn! Egmond here i come!

Aangezien ik toch wel een beetje redelijk door het zandstrand wil stappen straks, ben ik tussen door wat meer op de loopband gesprongen, al is het alleen maar om een half uurtje flink door te stappen. Moet zeggen, naar mijn menig gaat het conditioneel ineens een stuk vooruit, nu maar hopen dat dit aanhoud. A.s zaterdag met 2 dames van de ver. afgesproken om hier in de buurt en rondje te maken, heerlijk heb er nu al zin in.

En nu moe maar voldaan naar bed, morgen en overmorgen weer aan de arbeid.

From → Lopen

8 Comments
 1. Ja precies , ik vind hem ook zo’n schat πŸ˜€
  Een geweldig mens die totaal geen vooroordelen heeft .
  Al hou ik ook niet van zijn muziek , bij mij is ie welkom.

 2. Heb ik toch nog liever een minder gewone Paul de M. in mijn bedje. Of nΓ³g beter: de compleet ongewone… πŸ˜‰

 3. ruth permalink

  hm. sluit ik me toch bij Linda aan. Hoewel ik Paul nou niet direct in bed hoef te hebben. Maar Thomas zou ik er niet direct uitkicken. Pas later….als ik trek in thee heb πŸ™‚

 4. hehe πŸ˜‰

 5. Daarom leg ik ‘de mannen in mijn bed’ ook aan de ‘deurkant’…..zodat ik ze er ‘s morgens kan uitgooien om koffie te halen….Γ©n de krant πŸ˜€
  Draai ik me intussen nog ff om in mijn warme bedje… πŸ˜‰

 6. Och frans niet echt iets mis mee …maar mag ook wel iemand anders aan mijn bedje komen staan hoor! πŸ˜€

 7. leny permalink

  hehe eindelijk weer eens een leuk bericht op internet, ben een bauerfan in hart en nieren en was aan het surfen..ik zelf was een van de gelukkigen in de tent..en het was werelds..Tof dat ik je weblog vond..zal er vaker komen

 8. Moe maar voldaan gevoel is ook wel weer een opkikker…..

  Hou je het nog een beetje vol allemaal met Sint enzo….?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: