Skip to content

Vrienden!

December 12, 2005

Het weekend begon op vrijdagavond…. snel uit de winkel weg, opweg naar Enschede….via de duitse autobahn reden we linearecta op Enschede af, na een foute rotonde belande we uiteindelijk op tijd in het muziek theater. Het voorprogramma wil ik weer geen woord aan vuil maken.
Later dan verwacht stapte de bandleden het podium op, het optreden van De Dijk kon beginnen!!
In de afgelopen jaren heb ik toch wel wat meegemaakt qua theater, concerten en dergelijke aanverwante gezelligheden maar dit had ik nog nooit meegemaakt… De halve zaal, dronken en irritant. Het was John*het soort muziekanten dansen niet* zijn eerste keer bij de Dijk live en na een half uur had ie al bijna zijn eerste ruzie….geirriteerd is ie aan de zijkant gaan staan. Er werd geduwd en bier gestrooid, alsof Normaal hoogstpersoonlijk aan het spelen was. Niet te filmen. Ook op het toneel verliep niet alles perfect maar dat viel wat ons betreft in het niet vergeleken met het publiek. Het was een mooi concert maaaaar voor mij in ieder geval Nooit meer muziek theater in Enschede!
Om half 3 stapte we het huis binnen, de wereld was zeer, zeer, zeeeer mistig geworden dus zelfs op de duitse*dat rijd lekker door*weg was het oppassen en rustig aan.
De volgende ochtend liep de wekker weer af om 7 uur, John aan het werk en ik draaide me nog eens om.

Die zelfde zaterdagavond zouden we visite krijgen van vrienden uit Amsterdam*voor ons hervonden jaarijkse ritueel van een beaujolais primeur village nouveau proef avondje*, maar door ziekte van aagje*huisdier*hadden ze vrijdagavond afgebeld, maar wij laten ons niet zo snel ut het veld slaan dus boden we aan om richting Amsterdam te crossen*we waren toch al in de, we rijden wel mood*…….dat was een perfect plan! Dus toen John thuiskwam na een drukke dag reden we richting Amsterdam, de jongens bij oma*2 deuren verder van vrienden*en wij in het beaujolais/lekkere hapjes geruis. Het werd gezellig, heel gezellig….meedeiners werden meegezongen, wijnen werden getest…moet zeggen na 3 flessen weet je het wel…eueu lekker! Paprika’s worden pepers, 60sties worden 70ties en 70ties word Hazes, zitten praten word dansend meeblxc3xa9ren. Het was weer als vanouds gezellig!! en laat….of vroeg..wat je maar wil
De volgende ochtend werd laat of vroeg in de middag…wat je maar wil Na een heerlijk ontbijt. Gingen wij weer 2 deuren verder de boys ophalen. Om half 4 werd het tijd….richting huis. Robin blij want illegale praktijken werden tot uitvoer gebracht, hij had meer beenruimte xc3x89xc3xa9n ding weet ik zeker zodra mijn rijbewijs er is moet er een andere auto komen, eentje die soepel schakelt*doet deze toch oooook werd er gezegd*en ook het gaspendaal mag wat soepeler.

De week voorgaande aan het weekend, was druk maar toch rustig….van lopen is er niet veel gekomen, 2 keer loopband met uitschieter van 45min. meer kan ik er niet van maken. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten werk ik in een bloemen winkel en dan is deze tijd van het jaar druk. Veel kerststukjes, kransen, ballen en bij komende atributen paseren mijn handen. Zodra ik mijn foto kabeltje van mijn telefoon weer heb gevonden zal ik u laten meegenieten van gemaakte kunstwerken

From → Thuisfront

7 Comments
 1. mmmm, heerlijk! Noteert voor 7 januari: gore kaasjes, vieze olijfjes en lekkere wijn.

 2. Leuk dat het een gezellige avond is geworden. En zeg zelf wie wil er nou geen kadootjes. 😉 😛 Een fijn weekeind. Liefs…….

 3. 😀 Klinkt goed allemaal…..
  Zo’n massage apparaat lijkt mij trouwens ook nog wel wat :D….
  Ja en zo’n bijzondere mail in je box is helemaal super natuurlijk… Erg lief ook dat Hij dat wilde doen….

  Goed Weekend

 4. Klinkt helemaal gezellig! Genieten van het leven! Zo is het maar net. Ik ben benieuwd naar de foto’s.

 5. Heerlijk he dat gevoel! soms hoef je niet ver te kijken om te zien …welke mensen om je geven.. 😉

 6. Het was Gezellig druk zo te lezen…..

  Dat jullie maar lekker hebben genoten…. Even Relaxen… Altijd goed….

 7. Petra permalink

  Ook jullie vonden de Stevo’s niet zo’n succes?? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: