Skip to content

Schoorl

February 13, 2006

Gisteren was het Schoorl loop dag… Bij het opstaan mooi koud weer in het noorden van het land. Om kwart voor 8 reden we weg richting westen, nog voor de afsluitdijk begon het te spetteren…over de afsluitdijk regende het. Bij Linda aangekomen, was het vies nat weer. Maar wij echte toppers gingen vrolijk met supporters richting Schoorl. In Schoorl aangekomen gingen de supporters weer richting huis*ba het regent, das niets, doei*. En wij richting Start…na een gezellig praatje met een medeloper mochten we starten. Eerst een stukje door het dorp, dan de mooie duinen in. Al spoedig wist ik dat het moeilijk ging worden, te weinig training, teveel lichamelijke problemen maakte dat het xc3xa9xc3xa9n grote droevenis werd*in gedachten*. Ik moest zelfs een stukje lopen, Linda bleef bij me*als een echt loopvriendin!*, zei de positieve dingen waardoor alles weer wat meer in het potieve getrokken werd. De regen voelde we niet eens meer. Ik voelde alleen mijn lijf, voornamelijk mijn ademhaling, mijn longen. Wat was ik blij met de finish! Uithijgen over het hek… De beloning was een warme handdoek. Heerlijk voor over het natte lijf. Daarna naar de auto…onze auto stond op een parkeerplaats naast het parcour van de 21 en 30km lopers. Dus echt warm was het niet aangezien we moesten wachten tot de lopers voorbij waren. De loop was een beproeving maar het uitparkeren ook het was een groot modder weiland. En voor iemand die net 2 weken een rijbewijs heeft en in een auto rijd die je toch al niet prettig vind, was het effe doorbijten, nou ja doorgassen Na een half uurtje wachten, lachen, zwaaien naar Aad mochten we eindelijk door naar huis, lekker warm douchen. Thuis aangekomen konden we al snel de uitslagen aanschouwen en bleek dat we toch redelijk hadden doorgelopen, ondanks mijn gggrrr gevoel. 1 uur 4 minuten en 10 seconden hadden we er over gedaan. Tevreden konden we naar huis rijden.

Op naar de volgende loop….11 maart in Haren! We gaan ervoor!

From → Thuisfront

14 Comments
 1. ruth permalink

  ik hoor net uit betrouwbare bron naast me dat je voor een auto uit ’73 geen wegenbelasting hoeft te betalen…dat scheelt weer πŸ™‚

 2. Heb je er zelf al in gereden?

 3. Die nieuwe auto……wees blij dat we met de citroen waren. De mercedes hadden we nooit uit de blubber gekregen. Ik las bij iemand op de log dat na de 21.1 en de 30 de auto’s uit het weiland getrokken werden met een tractor. Whahahaha, dat was ook wel iets voor ons geweest!

 4. Yep Ruth, je bron heeft gelijk! Geen wegen belasting, dat scheelt inderdaad een hoop.
  En Lin, Neuh ik heb er nog niet in gereden, zelfs nog niet in gezeten, eigenlijk wil ik ook dat ie hem 3 straten verder zet, haha

 5. Ik had niet meer bijgekomen, hahah

 6. zou je er wel in mΓ³gen rijden of is hij zooo verliefd op zijn karretje dat je er nog net naar mag kijken? πŸ˜‰

 7. afgezien van het feit of je er wel in wΓ­l rijden. Lijkt mij geweldig maar ik zou wel bang zijn om er een deuk in te rijden. Niet voor de auto maar ik vind het dan zo zielig voor de baas van het karretje.

 8. Toch nog fijn dat de loop goed is gegaan. Moet toch een fijn gevoel geven. πŸ˜‰ Wens je een fijne week. Liefs……

 9. maar ik vind hem wel mooooi….

 10. ruth permalink

  die medeloper was niet toevallig ene t.a. te a?

 11. Mooi wagentje. en dan die ruitenwissers die zo anders gaan… πŸ˜€

 12. Voor herhaling vatbaar, behalve de regen en de modder en de koude auto ?

 13. En weer een achter de rug!! Goed hoor…ik ben na 100 meter al moe πŸ˜‰

  kuzzzzzzzzz

 14. Sjiek de friemel hoor!! 8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: