Skip to content

Lopen….

April 13, 2006

De boven titel zegt in mijn geval voor de laatste weken genoeg…lopen, meer was het niet meer werd het niet. Maaaaaaaaar de wonderen zijn de wereld nog niet uit en ook het voorjaarsgevoel moet nog aanbreken. De laatste tijd heb ik niet veel gesproken*toch?* op dit log over mijn rennen*de echte diehard zullen zeggen…huh rennen?…dat gejog*, het was ook bar weinig, verder dan mijn loopband en wat kleine evenementenkwam ik niet, moe, grote dip of gewoon lui! Intens lui! En die luiheid vertaald zich bij mij in cijfers, hoge cijfers …op de weegschaal. Helaas heb ik de gene van mijn moeder niet geerft* die weegt haar hele leven al 50kg of minder*maar wel die van mijn vader*de kiloxc2xb4s zal ik niet uitdrukken in buikrondte* en dus moet Chelle aan het werk…huppa! Weer lopen zodat het op rennen gaat lijken, de Dam tot Dam zijn weer ingeschreven , ook de halve marathon van Amsterdam staat weer op de agenda en als alles mee zit , ga ik volgend jaar toch echt de enige echte hele marthon voor mijn rekening nemen, die 42 kilometers en 195meter moeten gelopen worden, gerend! Doelen zijn er om verlegd te worden en die van mij gaan steeds hoger en hoger en hoger!!!!!

Zo ook mijn doel in het leven…ik wil verder…zie mezelf niet echt jaren in de bloemenwinkel voortsukkelen, voort voort voort…de bedoeling is om minimaal 100 te gaan worden en dat wil ik graag gelukkig doen! En dus ga ik me toeleggen op fotograferen, bloemen*online bloemenwinkel in aanbouw*en levensgenieter! Ik ben 32 en kan dus nog minimaal 68 jaar mee. Op 1 derde van mijn leven dus.

p.s mocht er iemand een leegstaand hotel ergens weten, waar ter wereld……Mail direct! Ons hoogst te behalen doel, een eigen familie hotel! De lat moet dus nog gehaald worden.

Aangezien ik op mijn spraak stoel zit, zonder druppel bey the weg… Wel geinig om te lezen dat Thomas Acda mijn held! Naar America vertrekt om zich te verdiepen in het script*scenario* schrijven*naar gehoord te hebben*…..laat dit nu ooit mijn droom geweest zijn, de beste filmschrijverster van Nederland te worden. Ik hoop voor hem dat zijn inspiratie niet net zo snel verdwijnt als mijn inkt in de pennen die ik verschreven heb.

p.s Met Daan gaat het trouwens weer goed en mijn uitslagen hoor ik volgende week en o,ja een trainings verslag van woensdag volgt op
Newyork2007

From → Thuisfront

8 Comments
 1. gelukkig heb je een autootje om naar Groningen op en neer te rijden. De rest kan je beter fietsen 😉

 2. alles goed gegaan?

 3. Oohh… ja dan blijf je heen en weer rijden….
  Altijd spannend, vind ik, dat soort onderzoeken….

  Hmm.. BMR prik… Hoop dat het is mee gevallen..

 4. Margot permalink

  Nou ehm… ik weet er wel eentje hoor: Op Kos! Niet met eigen ogen gezien, maar mijn oh zo geliefde ex zwager had zijn oog er op laten vallen. Dichter bij huis: Het hotel in Stadskanaal verandert ook regelmatig van eigenaar, dus…. 😉

  Ik weet niet hoe serieus die wens is, maar bedenk je goed voordat je met een eigen zaak begint in de horeca! Of liever, bedenk je goed voordat je de horeca in gaat!

 5. Margot permalink

  Betekent dit trouwens dat je stopt in de bloemenwinkel?

 6. Man man , wat een plannen…………….
  Maar als je het graag wilt gaat het je zeker allemaal ook lukken 😉 😉
  Succes!

 7. Hihi….wat een plannen….en wat een dromen. Ik hoop dat je dromen uitkomen…..en dat je plannetje gaat lukken. Al ben ik het wel met Margot eens, dat je je tevoren goed bedenkt wat de horeca inhoudt. Werken werken en nog eens werken…veel voor weinig *het lijkt de zorg wel 😀 *, en geen feestdag meer vrij.
  Weet je wat jxc3xadj zou moeten doen? Even naar de Kamer van Koophandel !! 😀 😉
  Succes!! 🙂

 8. Hmmm, zij kijkt streng….met bril op het puntje van haar neus (maar ze draagt eigenlijk helemaal geen bril) ….Zo Michelle…..vanaf dinsdag wordt er dus niet meer gesnoept en de hardloopschoeen wat vaker aangetrokken. Je moet wel ‘strak’ voor de dag komen in Nijmegen hoor! het weer wordt beter, het is langer licht, dus…..lopen, lopen en nog eens lopen!!!
  Maar voor nu…..hele gezellige paasdagen!!!!! Toedeloetjesssss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: