Skip to content

Nieuwe rondes, nieuwe kansen…

April 18, 2006

Ik ben te snel te lui, das eigenlijk het grootste probleem, ik lees liever een boek dan dat ik de stofzuiger ter hand neem, ik zie mijn loopschoenen maar neem een wijntje…. Dit moet veranderen! En daar ben ik mee begonnen, vorig jaar had ik alles zo netjes in de hand, mijn lopen was als onderdeel van mijn gewicht en andersom was dit ook het geval. Letten netjes op wat ik at en sporten netjes 3 a 4 keer in de week*soms meer*. Dus had ik de beslissing al genomen, ik ging weer fietsen naar mijn werk*nr1* en weer netjes 2 keer in de week lopen. na de was opgegangen te hebben, ging de telefoon, mijn werk…vanmiddag bleef de toko dicht. Daar ging mijn nieuwe voornemen…..Vrij! Ook lekker maar toch, niet fietsen dus.*kan wel fietsen maar moet een doel hebben anders fiets ik echt als een kip zonder kop(-;* Direct gooide ik de wasmand in de hoek en besloot mijn schoenen aan te trekken, Huppa! 3 kwartier heb ik rondgerend, koptelefoon op mijn kop en genieten maar! Moet zeggen voelde meteen goed…de daad bij de woorden te lopen!

Dit geheel komt niet spontaan uit de lucht vallen, aangezien ik een nieuwe loopbeslissing heb genomen, dit log heet wel NewYork2007 maar door alle positieve verhalen op Fred zijn log over de marathon van Parijs was ik om!
Deze marathon moet de eerste worden! Niet alleen omdat vrienden en fam. veel makkelijker mee kunnen om aan te moedigen maar ook omdat ik in Parijs vele mooie herinneringen heb liggen.
En dus ga ik hier in ieder geval naar toe trainen*Linda klonk ook enthousiast! Ondanks haar griep*.

Door deze mentaliteits switch, hoop ik ook weer een aantal kilo te verliezen, sinds ik lui zit te wezen in de auto zijn er weer rondingen bij gekomen die ik al eens eerder de deur had uitgestuurd, maar blijkbaar vinden ze me mooi en gezellig. Eruit! Ik woon graag wat ruimer en wat leger dus in de aankomende maanden zullen ze toch echt een andere eigenaar moeten zoeken.

Vooralsnog ben ik nu 69,2kilo, dit was oktober vorig jaar 65 dus tel uit mijn winst. Dit streven zou ik graag voor de zomer weer terug zien…duimen maar! O,ja en minder eten, vooral snoepn.

From → Lopen

One Comment
  1. Hxc3xa9 Chel….het gaat je lukken hoor!! Succes!! đŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: