Skip to content

Bloesems…

April 25, 2006

Zoals ik al beschreef in nieuwe rondes, nieuwe kansen…ik ga er weer voor en zo geschiedde het vorige week dat ik geen enkele dag heb overgeslagen om flink in de weer te zijn. Woensdag lekker mee trainen, donderdag en vrijdag fietsend naar mijn werk, zaterdag ochtend de Terry Fox Run meegelopen*1 uur 8 min. op de 10.5km*, heerlijk relax deze kilometers volbracht. Zondag 1.5 uur gewandeld. En maandag begon de week weer opnieuw, maandag ochend eerst een 45 min. flink doorgestapt en ‘s avonds training. Een nadeel aan dit gesport…..geen kilo kwijt! Potjandee, je zou er bijna weer van gaan eten, maar dat doet ik dus echt niet….water, thee, verse sinasappeltjes…gezonder dan gezond. Oke , ik als gezond en denkend mens*weljajoh*weet ook wel dat eerst mijn spiermassa toeneemt voordat mij vetmassa afneemt en dus wachten we nog even geduldig op de weegschaal. Al weet ik nu al dat het van vijdag avond tot zondag flink zondigen word….vrijdagavond verjaardag, zaterdag koninginnedag*in Amsterdam, mocht u uw regenjas nog niet ingepakt hebben(-:*, zaterdagavond ons vrienden biljart-wijn-lekker vreet avondje en dan zondag de weg maar weer terug zien te vinden naar het noorden oftewel ik als werkgever van mijn weegschaal, geef hem lekker een week vakantie.

Als afsluiter effe een mooie foto, wij hebben een schuur in de tuin die overgroeit is door hedera en wat trof mijn oog vandeweek…. een nestje, in het hedera…


Advertisements

From → Thuisfront

6 Comments
 1. en dat zout gooien ze dan in de wonden……tja, helend: gewoon overprikkelen dan voel je er niks meer van. Van de wond niet. Maar de rest des te meer.

 2. Margot permalink

  Ja maar ‘t wel waar, dat zout helend kan werken. Dat is er alleen al lang. Dode zee zout, ik gebruik het soms bij een huidkwaaltje dat af en toe de kop op steekt en ‘t werkt echt!

 3. Margot permalink

  ‘t is, bedoel ik 😉

 4. Weer wat wijzer geworden 😉

 5. aaaaah, wat mooi!! 🙂

 6. anko kielman permalink

  Maar dit is het zuiverste magnesiumzout ter wereld en dat is op zich heel bijzonder.
  Het is waat dat zout helend werkt maar dit zout trekt wanneer je het toepast water aan en dat maakt ook je huid zacht en gaaf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: