Skip to content

Koninginneweekend…

May 1, 2006

Vrijdagavond was het snel snel snel naar huis, om 6 uur stap ik op mijn fietsje en binnen een kwartier was ik thuis…de snelheidstraining was geschiet eue gefietst Thuis zat het gezin al met smart op mamma te wachten, hup hup en voor ik het wist zaten we in de auto richting Diemen. Onderweg mijn weggefietste caloriexc3xa9n er weer bijgegeten. In Diemen eerst de spullen naar de slaapplaats*B*, toen een straat verder gewandeld…om een verjaardag te vieren. Om half xc3xa9xc3xa9n liepen we weer terug naar B zijn huis. Waar de kinders direct naar bed gewerkt werden en wij nog een fles rosxc3xa9 soldaat maakte. Om 3 uur was het tijd om het bed te verwarmen aangezien we de volgende ochtend alweer vroeg*nou ja*naar het Vondelpark in Amsterdam moesten…Geld verdienen! De volgende ochtend zaten we al vroeg te koukleumen op een bankje in het Vp.

Foto volgt…

Om een uur of 1 vonden we het welletjes, mijn handen werden niet meer uit zichzelf rose en om nu koninginnedag te vieren met blauw bloed vond ik iets wat overdreven

Na een kleine zoektocht naar de auto, eindelijk warmte! Het positieve aan deze ochend was wel dat we het droog gehouden hadden…jajajajaja ook ons lukt het wel in het vp.
We reden weg…..stom stom stom want een parkeer plek was niet meer te vinden, helaas!*vooral voor de ontmoeting met Petra en Marco*. We besloten richting Diemen te rijden maar onderweg werd dit plan gewijzigd in een bezoekje aan oma*van opa*in noord.
Na dit bezoekje reden we naar Diemen, alweer we afgesproken hadden om gezellig een avondje gezelligheid te vieren met vrienden! Eerst werd er italiaans genuttigd….Heeerlijk gegeten!! Om daarna thuis het feest voort te zetten in de biljart kamer. Een heerlijke avond!

De volgende ochtend rustig wakker worden om daarna richting noord holland te vertrekken, onderweg werd besloten dat we Linda en Frank* en kids* zouden treffen in de Rijp. We gingen geocachen! Het was prachtig mooi weer en hebben genoten van de mooie*doch kleine*huisjes en de omgeving in het pitoreske dorpje. De cache vonden we netjes. Wat een leuk spel!! Snel zelf maar een gps aangeschaffen! Daarna nog even richting het huis van Linda en Frank, het geplande hardlopen moest even geannuleerd worden maar het bokbiertje in plaats van was heerlijk alsmede de koolsalade die we aten. Om een uur of half 9 was het tijd om weer richting Groningen te vertrekken.

Wat hadden wij een heeeeeeerlijk weeknd!! Daar kun je nog even op verder teren.

Foto’s volgen nog…..

From → Thuisfront

11 Comments
 1. hihi,ja,ik sprint ook meteen naar de Etos.. ๐Ÿ˜›

 2. Ikke dus niet haha ๐Ÿ˜‰

 3. Margot permalink

  Ja maar zouden die celebrations niet bedoeld zijn om uit te delen op dat feest waarvoor je die kaartjes hebt laten maken?
  Verder ben je natuurlijk zo oud als je je voelt. En dat is heeeeel oud op dit moment, begrijp ik? ๐Ÿ˜‰

 4. ja zo kom je inderdaad niet aan….heel smart ๐Ÿ™‚

 5. ….. Echt goed spul ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ….. Kuch….

  Dat van het smeren is wel herkenbaar ook ๐Ÿ˜‰ ….

 6. Tja… als je van 3 celebrations al zou aankomen… dรกn gaat het echt niet goed denk ik ๐Ÿ˜‰
  Ik wordt binnenkort (slik) 30…

 7. het was erg gezellig. Als de volgende keer mijn nek mee wil werken, lopen we hier nog effe een rondje.

 8. Petra permalink

  Boehoe.. ik ben er nog steeds treurig van.. ๐Ÿ˜‰ Ik ken amsterdam nu eens stuk beter dan voor de marathon.. ๐Ÿ˜€

  Dat Geocachen zie ik ook nog wel zitten. Dus als je hier eens in de buurt op zoek wilt.. Ik ga wel mee ๐Ÿ˜‰

 9. Ik vond het ook niet leuk, baba maar ja twas effe niet anders…maaaaar zodra we er een hebben*wat echt niet lang meer zal duren nu!*komen we gezellig kijken of er nog wat te geocachen valt in markelo!

 10. Gezellig dat jullie elkaar weer gezien hebben!!! Rosxc3xa9….mmmm, daar is het nu eindelijk weer voor!!! trek de fles maar open!!! ๐Ÿ˜€
  Zullen we nog iets afspreken in Nijmegen? Lijkt me wel errug leuk, glaasje rosxc3xa9 erbij…..

 11. nee kon de antionderkincreme ook niet vinden bij de kruitvat;) en de verkoopster heeft gรฉรฉn humor…. ๐Ÿ˜•

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: