Skip to content

Zoveel te vertellen

May 15, 2006

soms kom je tijd te kort, soms wil je dat er 30 uur in een dag zit maar soms wil je ook dat de dag eindelijk ten einde is…
Mijn week begon maandag avond met looptraining, lekker gelopen en gezweet vooral, aangezien de temp. gelukkig wel iets was toegnomen. Maar maandag was ook de dag van Daan zijn eerste ziekehuis bezoekje, hij had last van zijn hiel/enkel en dus moest er een shot gehaald worden, gelukkig werden we snel en vriendelijk geholpen, kan jullie zeggen das wel eens heel anders.
Dinsdag ochtend moesten we weer terugkomen en dinsdag middag was het werkdag, deze keer niet op de fiets aangezien ik genoeg vlees genuttigd had deze week*lees: vliegjes in alle soorten en maten*. Woensdag ochtend was het huis vroeg in rep en roer…. Robin en Daan gingen 3 dagen op hemofiliekamp met andere kinderen van het ziekenhuis*maar ook met kinderen uit Amsterdam en Rotterdam*, de reis voer naar Ameland*mazzelaars!*.
Pappa en mamma waren om 11 uur kinderloos, voor 3 dagen!! Dus eerst even een terraslunch genuttigd, om vervolgens te gaan proefrijden met de Daihatsu Gran Move en gran move reed hij….Verkocht!

Vervolgens zou de reis naar duitsland gaan maar hier viel het geheel in het water, de buurvrouw was jarig en vroeg of we een bakkie kwamen drinken, een bakkie werd rose en xc3xa9xc3xa9n rose werden er 2. Om 7 uur vonden we het tijd worden om weer een eige leven te gaan leiden….uit eten, weer op het terras aangezien het weer perfect was. Heerlijk gegeten en gedronken natuurlijk.

Donderdag moesten we helaas allebei werken, john de middag avond en ik overdag en dus had ik ‘s avonds alle tijd voor mezelf, ik besloot John tegemoed te gaan lopen….richting Sappemeer/Hoogezand… Wat ik niet wist was dat de afslag Sappemeer afgesloten was vanaf de snelweg…en dus moest ik ook weer terug. 13km heeerlijk gelopen!
De volgende dag met de auto naar het werk want ‘s avonds moetsen Robin en Daan weer gehaald worden, om half 4 belde de kampleiding dat ze een uur eerder op de plaats van bestemming zouden zijn…oeps! gelukkig kon ik eerder weg, zodat de jongens niet alleen aankwamen in he ziekenhuis. Ze hadden grandiose dagen gehad. veel zon en water, gevaren en zeehondjes in het wild gezien. Enthousiast dus. Ook de cadeau lijst was weer aanzienlijk*het hele kamp word gesponsord door de medicijnen fabrikant*nieuwe slaapzak, nieuwe laarzen, nieuwe grote vlieger, nieuw schepnet.
Daarna snel naar huis aangezien ze aardig gaar waren.

Zaterdag moest ik werken en was de rest vrij, op mijn fiets naar het werk aangezien mijn nieuwe auto vandaag klaar zou zijn en de ford dus weg ging. Het was een drukke werkdag!
Thuis werden er allemaal klus spullenbezorgd die ook een plaatsje moesten krijgen.

Zondag was het dan zover moederdag! Een mooie kleiketting van Daan en een button van Robin.
Robin onze gierige geniaal had ook nog een gratis ontbijt gewonnen via kidsweek en een bon uitgeprint voor 2 weken gratis Volkskrant…prachtig!

‘s Middags was het looptijd, hier in het dorp werd er hardgelopen…rondes van 2.5km.
Ik zou voor de 10 gaan maar aangezien ik na een paar werkdagen toch enig last heb van een chronische blessure*ooit een ernstige slijmbeursontsteking gehad in mijn schouder en nooit meer vanaf gekomen*in mijn schouder, liep ik de 5km…..met pr! 29:16 en dat brutto aangezien er in het begin geen chipmat lag. Helemaal top!

De dag eindigde helaas niet top…Daan werd ziek en vanacht volgde Robin en vanmorgen was John daar ook nog bijgekomen. *er heerste buikgriep op het kamp van de jongens, ben bang dat ze hem meegenomen hebben naar huis*. Daan kon net wel naar school, maar Robin en John liggen uitgeblust in bed. Vanavond zouden we met zijn alle gaan hardlopen maar helaas ben bang dat ik vanmiddag de schoenen even onder bindt voor mezelf. A.s zondag de Marikenloop in Nijmegen.

From → Thuisfront

6 Comments
 1. Margot permalink

  Pff, gelukkig! Ik zag het al helemaal niet zitten met jullie Tjechie plannen in combinatie met de mercedes!
  Inderdaad een stoere auto, mooi man!

 2. jeeeeeeee, wat een gave auto zeg! Stoer. Nu durf ik wel naast jullie op de camping te staan 😉

 3. Kiek nou eens…..een nouveau voiture!!!! Wat een mooie, en wat is ‘ie groot!!! Broem, broem!! En nu scheuren naar Nijmegen! Tot daar!!!!!!!!!

 4. ruth permalink

  jij verslijt auto’s zoals ik dat doe met de zolen van mijn schoenen :-). maar toegegeven, ze worden steeds mooier (die auto’s dan he…niet mijn schoenen 🙂

 5. Wow hee!!….Da’s een prachtkarretje zeg!! gefeliciteerd!! 🙂

 6. Knappe auto joh!! En weer heel wat knappe loop-prestaties lees ik zo 😀 😀
  Wat tof dat Daan en Robin op kamp konden en leuk verwend werden ook (behalve dan de buikgriep die ze als toemaatje meebrachten 😕 )
  Veel beterschap voor Daan en John en hopelijk krijgt het de rest van de familie ook niet te pakken.
  Veel loop-succes verder zondag!
  Ik zou ook eens dringend de draad moeten oppakken. Vanaf juni heb ik in ieder geval nog een 6-tal cross-trainer/powerplate sessies gepland. Misschien dat ik er overdag ook nog eens toe kom om een jogje te wagen. Mijn conditie is helaas nog 0 komma 0 en mijn gewicht, nou 😕 … daar spreken we even niet over. Juni is voor mij de “kom op adem maand” omdat ik dan niet meer ga werken, maar ik vrees dat het een mega-drukke maand wordt (de laatste voor de zomervakantie).
  Mijn auto wordt dan ook vanaf 1 juli afgeschaft en ingeruild door de “benenwagen”. ‘t Zal wennen zijn, maar ach, zoveel gezonder 😀
  Nog een fijne dag verder Michelle en tot logs.
  Groetjes van Marijke 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: