Skip to content

GEZOCHT….

May 17, 2006

Gezocht!Tanja KraanenPeter Postma

We zijn bezig met het organiseren van een tuinfeest om te vieren dat we 13 jaar getrouwd*en dat John 40 word en ik 33* En we missen deze 2 mensen nog, waar we al een tijd geen contact mee hebben.

Tanja woonde op de buiksloterweg in Amsterdam, zei was buurvrouw, vriendin en vooral steun en toeverlaat in de tijd voor en na Andrea haar overlijden. Na een vakantie ruzie zijn we elkaar uit het oog verloren. Tanja, waar ben je en hoe is het met je??!! Mocht iemand iets over haar weten, laat van je horen!

Peter was in de javastraat onze ondernemers buurman, Peters Reisbureau was onder zijn hoede.
Na het beeindigen van beide winkels hielden we contact. Peter*heel vroeger werkzaam in de tv wereld*filmde ons huwelijk. Na het stuklopen van zijn huwelijk heeft hij bijna een jaar lang bij ons achter in de winkel in Weesp gewoond*tegen betaling van xc3xa9xc3xa9n heerlijke biefstuk maaltijd per week(-:*. Peter, zin in een sherry?! Laat wat van je horen!!

From → Thuisfront

6 Comments
 1. Knappe auto joh!! En weer heel wat knappe loop-prestaties lees ik zo 😀 😀
  Wat tof dat Daan en Robin op kamp konden en leuk verwend werden ook (behalve dan de buikgriep die ze als toemaatje meebrachten 😕 )
  Veel beterschap voor Daan en John en hopelijk krijgt het de rest van de familie ook niet te pakken.
  Veel loop-succes verder zondag!
  Ik zou ook eens dringend de draad moeten oppakken. Vanaf juni heb ik in ieder geval nog een 6-tal cross-trainer/powerplate sessies gepland. Misschien dat ik er overdag ook nog eens toe kom om een jogje te wagen. Mijn conditie is helaas nog 0 komma 0 en mijn gewicht, nou 😕 … daar spreken we even niet over. Juni is voor mij de “kom op adem maand” omdat ik dan niet meer ga werken, maar ik vrees dat het een mega-drukke maand wordt (de laatste voor de zomervakantie).
  Mijn auto wordt dan ook vanaf 1 juli afgeschaft en ingeruild door de “benenwagen”. ‘t Zal wennen zijn, maar ach, zoveel gezonder 😀
  Nog een fijne dag verder Michelle en tot logs.
  Groetjes van Marijke 😀

 2. ruth permalink

  even googlen levert op dat Tanja getrouwd is met ene Menno Duco de Kloet, heb je daar wat aan?

 3. Ik ken ze niet ,hoop dat het je lukt voor het feest begint 😉

 4. tanja permalink

  Eng dat men door even te googelen weet waar iedereen te vinden is en dat ik met Menno Duco de Kloet getrouwd ben. Michelle ik heb je brief ontvangen en vindt het leuk om verder te mailen via je e-mail of telefoon. Helaas heb ik je telefoonnummer niet maar dat komt wel. Ps. End weg trouwens Veendam

 5. Hxc3xa9 wat ontzettend leuk!! xc3x89xc3xa9n missiegeslaagd! Ik ga je terug mailen!

 6. ruth permalink

  Ha!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: