Skip to content

Beter…

May 20, 2006

Vrijdagochtend vond ik het wel weer tijd om op te staan, op te staan om te gaan werken, nog aardig trillerig vond ik mijn weg naar de winkel, de dag sloop voorbij…was dan ook bij dat het 6 uur was, was ik toch niet helemaal beter?…Die avond kreeg ik mijn “trek” weer terug, kreeg weer zin in een portje, om 10 uur dacht ik…slapen en morgen fris weer op.

Zo gezegd zo gedaan…vanmorgen stond ik aardig fris weer naast mijn bed…Mooi! Aangezien de zondag in de planning staat als naar de Marikenloop in Nijmegen.
Pitamientjes genuttigd, boodschapjes gehaald, voor het slapengaan nog even in een warm bad…morgen een lange rit voor de boeg, de eerste lange rit in de nieuwe auto, ben benieuwd…ook mijn eerste lange rit boven de 2uur. Onderweg maar even verstandig een kop koffie nuttigen. xc3x89xc3xa9n voordeel heb ik wel….ik heb John net gebeld, of ie een Mio P350*aanbieding,-korting,-airmiles oftwel mooie prijs*navigatie mee wil nemen van zijn werk!! Dus verdwalen zal ik niet! Hoop ik dan maar

Ik ben benieuwd hoe het lopen gaat na een week ziek geweest te zijn, volgende week de nacht van Groningen,*Samen met linda, de eerste wedstrijd 14km van dit seizoen.

From → Lopen

4 Comments
  1. Beterschap Michelle!!
    Ik moet zeggen dat plaatje ziet er echt verrukkelijk uit (naja, de aardbeien erop dan..). Maar ik snap dat jij er even niet aan moet denken šŸ™‚
    Sterkte met alle belspelletjes!

    Groetjes Loes

  2. Sterkte en beterschap meis……’k hoop dat je je snel weer beter voelt. Zijn de mannen in huis alweer aan de beterende hand; beter genoeg om jou nu te verzorgen? Of……….? Ach….’t blijven mannen natuurlijk šŸ˜€ 8)

  3. Heel veel succes morgen in Nijmegen, Michelle!

  4. succes!!! hoop dat je niet te veel regen hebt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: