Skip to content

Forrest Gump…

May 27, 2006

Nog nooit had ik de film “echt” gekeken, ik ben iemand die films kijkt met in het achterhoofd de scrips schrijver, camera stand, regie…bedoelde hij het zo, staat ie niet te ver naar links…ga eens naar links. En vandaag de vrije dag in huize Steur*de visite ging gisteravond op huis aan*besloten de mannendat het meteen tijd was om te klussen, cement molen werd gehaald, cement werd erin geworpen en dit de hele middag*ze zijn nu nog bezig, en de keuken heeft bijna een egale vloer*, maar ja mamma was na het vullen van de buiten bakken alweer klaar en dus besloot ik er een film middag van te maken… met al starter Forrest Gump….prachtige film! Rennen gewoon omdat je moet rennen! Rennen voor het leven, rennen om te overleven, rennen omdat jij het wel kan.

En ineens moest ik denken aan Richard… Richard rent voor/tegen kanker. Een toppresstatie uit duizenden, omdat ie kan rennen wil hij rennen en met een doel rennen, hij wil geld inzamelen voor de bestrijding van kanker. 365 dagen per jaar de afstand van 42km en 195 meter afleggen, dit in 14 landen. Ik was ontroerd toen ik zijn verhaal las, zo mooi dat iemand dit kan en doet! Doet uit overtuiging dat ie het kan!

Pas op maandag 7 mei 2007 zal ie van Groningen naar Winschoten rennen, maar ik ga trainen, hard trainen om hem bij te staan, voor elke kilometer zal ik een euro doneren omdat ik het kan!

Ga kijken en doe mee, steun hem! Omdat je het kan!

From → Lopen

8 Comments
 1. wat knap! En veel plezier volgende week!

 2. Gelukkig voel je je weer goed!
  Heel veel plezier èn succes morgen!!! Zet ‘m op hoor. Daarna kan je heerlijk genieten van een paar daagjes weg xe0 la France, lekkuhr!!! En….even lekker scheuren met jullie nieuwe voiture!!!
  Toedeloeoeoeoe, ik duim voor jullie!!!

 3. Het klinkt als een heerlijke dag zeg.. en wat een vooruitzicht.. lekker hoor.. ik wens jullie nu alvast heel veel plezier!!

 4. Leuk verslag! En gelukkig gaat het weer beter met je hoofdpijn, wat natuurlijk wel zo prettig is als je vanavond 14 km gaat lopen. Nogmaals: Succes!

 5. Knap hoor ! Dat lopen bedoel ik want hoofdpijn ben je natuurlijk heel erg snel zat ! 😕

 6. Wat een kracht en wat een doorzettingsvermogen…super ! Kan ik, ik beken het met een blik vol schaamte, een hoop van leren !

 7. mooie training voor NY 😉 en een goed doel helpt altijd in het doorzettingsvermogen. Persoonlijk vinnik dat die man crazy is maar goed, das een ander verhaal.

 8. Roe permalink

  Errug nieuwsgierig wie op het gemeentehuis de ROE heeft gekregen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: