Skip to content

Werkeloos…

July 20, 2006

Ik zeg altijd tegen iedereen, "maak en geniet vooral van je leven want je hebt maar minimaal 100 jaar"…

Zon_005_1

Tijden lang heb ik naar dit streven geleefd, genieten waar er te genieten viel maar de laatste maanden ging het mij steeds moeilijker af, mijn werk was een vlaag van negativiteit geworden. Ik had meerdere malen het gevoel dat er met me gesold werd. En het was zo beroerd eenzaam in mijn uppie. Had vaak een dag voor het werken al een pest humeur omdat ik de volgende dag weer aan de arbeid moest.*was het al mijn taakstraf gaan noemen(-:* Ik sloeg me eigen raad dus al tijden in de wind, genoot intenser  en heviger van de weekenden. Al eerder had ik mijn ontslag brief geschreven maar nooit de borsten gehad om het door te zetten…..tot vorige week! Ik kon na eerst toegezegd te krijgen ‘smiddags vrij te zijn op vrijdag, ineens weer geen vrij krijgen…dat was de druppel! Het hele weekend heb ik er nog over gebrainstormd en maandag was voor mij het punt…Tikke die zooi en weer gaan leven!

En woensdag was het dan zover…per direct werd mijn ontract ontbonden! Ik was vrij! Weg met de nagatieve split! Weer gewoon van elke dag genieten!

Na de vakantie ga ik rustig kijken wat ik verder wil, in ieder geval iets met mensen*ben ik wel achter gekomen*, de plannen waren iets voor mezelf zodat je met het oog op de kinders ook je eigen tijd kan bepalen.

xc3x89xc3xa9n iemand was in ieder geval heel blij met mijn besluit….Daan kwam vanmorgen spontaan naar me toe, gaf me een dikke zoen en zei: Mam, ik ben blij dat je nu gewoon voor altijd thuis ben!

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Normaal feliciteer ik mensen met een nieuwe baan, maar jij gefeliciteerd met je bevrijding!! Ik weet precies hoe je je voelt, ik voel me ook al een tijdje opgesloten op mijn werk.. Of hoe zeg je dat.. Heb het er niet meer naar mijn zin..Anyway, ik wil weg.. want zo wordt ik gek.. Zoiets.. Alleen ik heb vast niet zoveel lef als jij wel had.. Top gedaan!!!

 2. Goed zo! Zodra je met een #@$gevoel naar je werk gaat is dit de juiste beslissing! Goed dat je de stap hebt genomen op weg te gaan. Nu lekker genieten.. ben er van overtuigd dat als je weer wil gaan werken en zeker een leuke baan te vinden is. Succes

 3. Groot gelijk, komt me bekend voor !
  Geniet nu maar lekker van je vrijheid, van je kids en de vakantie die nu voor je ligt…

 4. ruth permalink

  nou ik merkte gisteren iig dat het je heel erg goed gedaan heeft! ben blij voor je.

 5. Wat knap van je! Gewoon lekker voor jezelf kiezen hoor, je leeft maar 1 keer… Ik hoop dat je snel iets vind waar je je beter bij voelt. Succes!
  Groetjes! Marianne

 6. snowy permalink

  Ja inderdaad mooie foto`s, ik was er de 21ste en toen waren ze ook heeeeel goed, allemaal, stuk voor stuk!!

 7. Maris permalink

  Michelle, herkenbaar ik heb ook eind juni mijn baan opgezegd. Dapper maar de beste keus tot nu toe. Java-eiland was super. Heb erg genoten vooral van Huub! Ben een echte Dijk fan!
  Succes met alles! Mariska (breda)

 8. Heel dapper om zo’n besluit te nemen….
  Maar met zoveel tegen zin naar je werk gaan is ook niet goed en daar kan je ook aan onder door gaan als je niet oppast….

  Nu eerst vakantie en daarna komt er vast wel iets op je pad….

 9. Swanique* permalink

  Ik weet hoe het voelt om met tegenzin naar je werk te moeten…en dan is ontslag nemen de xc3xa9nige oplossing naar de bevrijding. Wat een lucht krijgt een mens dan ineens….en wxc3¡t een kick geeft het, wanneer je dat gedaan hebt. Good4U!!
  En heel veel succes bij het vinden van een nieuwe werkkring…maar geniet eerst maar eens lekker van je vrijheid!! KUS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: