Skip to content

Uitmarkt

August 28, 2006

Ik ben gek op mensen, gek op toneel, gek op muziek…en waar kun je dan het beste 3 dagen zijn… Yep op de Uitmarkt in Amsterdam! Wat een heerlijkheid!

Vrijdagmiddag reden we richting Amsterdam om eerst een verlate verjaardags visite af te leggen, daarna de sleutels halen in Ransdorp en weer terug naar noord*En weer terug naar Ransdorp en weer terug…oeps verkeerde sleutel van ons weekend verblijf*. Op tv hebben we de opening gadegeslagen, we waren iets wat bang dat het veeels te druk zou zijn, maar dat viel dus reuze mee..op tv(-;

Zaterdag ochtend stonden we om 9 uur op de ndsm pont richting centrum. We liepen eerst richting kinder markt aangezien belofte schuld maakt*jaaaaaaaaaaaa, we gaan eerst naar de kinder uitmarkt*. Daarna liepen we richting het upc podium…om Ge Reinders te aanschouwen, met als afsluiter een prachtig mooie versie van blaasuziek! Helemaal Top!

Uitmarkt_009

Daarna vooral gelopen, gelopen en genoten van alles om ons heen… Om 4 uur weer snel naar de ovekant van het ij aangezien we een verjaardag te vieren hadden in Ransdorp. Na de bbq om rond 9 uur weer richting stad, kinderen en John eruit , we waren al iets wat verlaat voor Robin zijn avond programma(-: Eerst Yes,r en nog iemand, daarna een mini stukje Gio om snel door te lopen naar het hoofdpodium om the bleu man group te aanschouwen vanaf de tribune, maar goed ook aangezien het bijna 20 min. later begon, de wave werd ingezet door de 3 zit tribunes(-:

Uitmarkt_037

sorry voor de slechte foto…maar de bleu man group is een echte aanrader!

Om een uur of 12 waren we weer bij de parkeer garage….tijd voor een bed!

De volgende ochtend konden we een beetje uitslapen*wat een mazzel* om 1 uur zou de eerste act beginnen op het nuon junior podium.

Om half xc3xa9en hadden we onze plaatsen snel ingenomen….Topstars en Bo en Monica stonden op het programma…Robin e Daan genoten intens.

Uitmarkt_057

Topstars

Uitmarkt_076

Bo en Monica

Na dit spetterende optreden was het natuurlijk tijd om handtekeningen te scoren, geduldig werd er gewacht*wij stonden ondertussen naar de trotse ouders van de boys,wat eigenlijk nog leuker om te zien was…zo trots op de boys en de dames*maar het wachten werd niet geloond…de topstars werden weggetrokken…. tranen vloeide rijkelijk aangezien vooral Daan zeer into de handtekening scene zat. Maar deze moeder zou deze moeder niet zijn als ik begrijp dat als vaders en moeders naast de tent staan dat de popster kinderen effe langs paps en mams lopen….. en zo geschiedde het dat er alsnog 4 handtekeningen gescored werden(-: Ik had goed opgelet en gemerkt dat Bo en Monica nog in the house moesten zijn…zo gingen wij effe rustig een overheerlijk broodje eten bij een italiaan. En opeens waren de dames daar….Rennen! Dus 6 hantekeningen rijker konden we weer voort, per toeval belandde we daarna voor het upc podium waar we Kasper van Kooten aantroffen, de tijd dat ie de babyface drummer bij de heren Acda en de Munnik was ligt ver achter hem… Als een rasartiest vermaakte hij de mensen,als klap op de vuurpijl had ie 2 gasten meegenomen…halverwege het nummer "ze kletsen maar wat" kwam baas B tevoorschijn…Yoehoeoeoe Robin en Daan waren weer wakker!

Uitmarkt_107

En of het allemaal niet groter kan…verraste hij menig xc3xa9xc3xa9n met het gastoptreden va Candy Dulfer

Uitmarkt_111

Daarna was het weer tijd om rustig aan richting nuon podium te lopen, circus elleboog gaf daar een show van dans en acrobatiek*helaas geen foto, aangezien het onder xc3xa9xc3xa9n grote regenbui voltrok*

Daarna was het weer snel rennen naar het bankgiro podium aangezien Baas B en Lange Frans in aantocht waren…kinderen doken naar voren en paps en mams danste achter aan het publiek.

Uitmarkt_126

Nu was het weer pappa en mamma tijd terug naar het upc podium voor jazz optredens, waaronder ook Zijlstra…

Uitmarkt_146

Uitmarkt_157

De planning zat erop, we liepen terug naar ‘t Gasthuys  om aldaar weer heeerlijk te eten!

Maaaaar onder het eten kregen we steeds meer zin in het optreden van Zijlstra die nog in de doelen zaal zou plaatsvinden, we besloten wat later richting huis terug te keren.

Om kwart over 8 stonden we voor de deur van de doelenzaal……….en het was het meer dan waard!

We genoten intens van de nieuwe liedjes van Jeroen Zijlstra en band. Prachtig mooi!

Uitmarkt_173

Een betere afsluiting van dit heerlijke weekend konden we ons niet wensen.

Om 1 uur waren we weer geland op Veendamse bodem…. op naar volgend jaar!

En natuurlijk alle leuke mooie prachtige uitjes die we op cultureel gebied nog mogen genieten!

From → Uncategorized

11 Comments
 1. Gaaaaaaff.. een heel leuk stuk is het geworden.. met twee mooie vrouwen.. laat die bezoekers op New York 2007 nu maar komen

 2. Heb het stuk gelezen…..gaaf hé, om zo eens een keer in het zonnetje gezet te worden. Jammer, vind ik, dat het ‘slechts’ 1 pagina is geworden en niet een hele reportage over jullie alléén.

 3. Geweldig leuk zeg!
  En dat dankzij onze mannen.

 4. Cool zeg ! Inlijsten die handel !

 5. Jullie liggen hier in de lektuurbak hoor!! 😀 Ik zal jullie bewaren. Erg leuk om terug te lezen en zo herkenbaar (joh! ja echt waar). Wat dat betreft kunnen we met z’n allen wel een heel Top Sante vullen vermoed ik… 😀

 6. Leukleuk, Michelle!!
  Ik ga ‘m vandaag kopen…
  Liefs, Karin

 7. Erg Leuk!!

  Leuke foto ook!!

 8. ik heb hem ook gelezen hoor (ligt nu bij mijn moeder, maar ik eis hem wel weer terug). hartstikke leuk! vooral ook omdat het ook zo herkenbaar is…jullie staan erg mooi op de foto’s ook!

 9. ga je nu ook een maand niet schrijven? 😉

 10. heb hem gelezen, erg leuk! en heele leuke foto!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: