Skip to content

Hemofilie…

September 19, 2006

Zoals vele van jullie weten hebben mijn 2 zoons hemofilie, dit stollings defect houd in dat we regelmatig in het ziekenhuis zitten*even afkloppen,gezien de hemostilte die we nu hebben* en vanuit het ziekenhuis, in samenwerking met medicijn fabrikant word elk jaar een 3 daags kamp festijn georganiseerd. 3 dagen plezier met meer kinderen uit de regio Groningen*ook uit Amsterdam en Rotterdam maar dat terzijde* en een aantal ouders vond het wel een tijd om een gezellig samenzijn te organiseren zodat de kinderen en ouders iets meer contact met elkaar hebben dan alleen die 3 dagen kamp. En zo geschiedde dat we zaterdag j.l om 11 uur voor de poort van speel/ijspark Drouwenerzand hadden afgesproken. Een ploeg van 6 gezinnen, waar je aan aantal namen en gezichten wel van kent maar meer ook niet.

Damloop_010

Het werd een uiterst gezellige dag! Er werd van alles besproken, gedeeld maar vooral ook gelachen.

De kinderen vermaakte zich opperbest met elkaar en ook de ouders luste wel een ijsje(-;

Damloop_033

*jongleren voor beginners*

Een ding was duidelijk, dit gaan we snel nog eens over doen!

From → Uncategorized

10 Comments
 1. Hè jammer, maar je had het al aangegeven dat je te kampen had met een serieuze blessure. Dus geen blamage maar een verstandige beslissing. Je wilt immers nog naar New York… Kijk doorlopen met een blessure da’s pas verstandig… Dan kom je straks nergens meer… En voor volgend jaar; nieuwe ronde, nieuwe kansen nietwaar ?

 2. ik vind het ook zeker geen blamage maar een verstandige beslissing! Volgend jaar beter want dan zijn we er zeker weer bij, toch? Toch!

 3. Beter stoppen dan een blessure oplopen! Verstandige beslissing.
  Succes bij de sportarts.

 4. Hé, kop op hoor….het is helemaal geen blamage om eruit te stappn vanwege een blessure; juist heel verstandig! Beter er nú uit stappen, en lekker rustig verder kunnen trainen voor NY, dan om dit in NY temoeten doen. Volgend jaar wil ik er ook weer staan voor je, bij de DTD!! Kus, en je bent gewoon nog steeds een kanjer!!LiefS*

 5. Dat zal inderdaad wel zuur voor je zijn.. omdat je het zo graag anders had gedacht.. maar net zo als de vorige schrijvers: beter stoppen dan je blessure verergeren… En daar bij komt ook nog: jij doet het tenminste maar wel even.. dat hardlopen, en ook nog volhouden. Je blijft een kanjer hoor!

 6. hallo michelle. mag ik even? je hebt, mét blessure, 11 kilometer gelopen hoor. dat is ontzettend knap!!!! je hebt het niet opgegeven a.g.v. te lage motivatie maar omdat je lichaam ff niet deed wat het moest! ik ben al jaren trots om jouw supporter te zijn en dat zal ik blijven ook!

 7. Altijd goed om lotgenoten op te zoeken! En er dan een gezellig dagje van maken. Goed gedaan!

 8. Goed idee om met lotgenoten af te spreken. Ik hoop dat die “stilte” nog lang mag aanhouden.

 9. Oehoe!! Jeugdsentiment! Douwernerzand..

  Fijn dat het zo leuk was!!

 10. Ik duim mee, dat de hemostilte voortduurt. het ziet er gezellig uit, al die druppende ijsjes 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: