Skip to content

Genieten…

September 26, 2006

Zoals de afgelopen weken was ook dit weekend weer volgeboekt. De zaterdag stond in het teken van het bekijken van de Nedmag fabriek en de kennismaking met Salyze en zijn promotor. Bij binnen komst staat er een grote zuil met het zuiverste zout, het voelt zacht en glibberig, bijna een massage olie. Na een kennismaking met Luuk*leuk om een gezicht bij de mail te zien!*. Was het tijd om de Nedmag film te aanschouwen en een rondleiding te genieten over het grote terrein. Alle ins en outs van magnesium chloride *en nog veel meer* kwamen aan de orde. Zeer informatief om te zien wat er allemaal geproduceerd word bij je om de hoek, aan beide zijde staat op ong. 2.5km van ons huis een fabrieksterrein van Nedmag.

23092006001 23092006003 

De nieuwste najaars mode(-:

Om een uur of 3 waren we weer thuis, nu was het vooral tijd om te eten en ons klaar te maken voor de volgende trip….de trip richting Hellevoesluis. Je maakt wat kilometers maar dan heb je ook wat…vooral veel gezelligheid, leuke mensen en een heerlijke voorstelling van een grandiose band, genaamd Zijlstra , samen met vrienden mochten we van de 2e try out van het nieuwe pogramma "Stel je voor" genieten. Het was inderdaad weer intens genieten, nog een beetje rommelig*maar dat mag bij een ty out* en onwennig. Maar zeer zeker verrassend en weer anders dan de vorige juweeltjes. De oude nummers waren vooral besteed aan de rij die wij bezet hielden. Na de pauze zijn wij dan ook naar de bovenste stoelen vertrokken aangezien we geen veenlijk wilde lastig vallen met ons geswing op bvb tatoo lucie(-: Het was weer heerlijk om even live te genieten. Na afloop even lekker groupie gedrag vertoont*jaja wij dames blijven nu eenmaal dames bij leuke mannen(-:*

Zijlstra_016

Man man wat een foto, dit moet maar weer eens over gedaan worden((-;

Zijlstra_020

Vriendinnetje Petra temidden van Rutger Molenkamp*L* en Tisch Jeroen*R*

Er werd nog even wat nagedronken in het theater om spoedig daarna ons eigen after party in John en Swanique’s tuin te vieren. En gezellige nachtelijke uurtjes werden het! Spoedig voor herhaling vatbaar!

Zondag eerst heerlijk buiten van het ontbijt mogen genieten om vervolgens de uurtjes weer terug naar het noorden te rijden. Best een lange rit na een korte nacht. Thuisgekomen eerst even bijkomen.

Om vervolgens de jongens blij te maken met de mededeling dat we uit eten gaan! xc3x89xc3xa9n groot feest.

Het word onze favoriete griek, een restaurant waar gezelligheid maar vooral vriendelijk en gastvrijheid hoog staat. Altijd heerlijk om daar te eten en te drinken natuurlijk(-:

24092006001

Daan helemaal in zijn element(-: Angarde!

Zeer moe en voldaan van het weekend lagen we vroeg in bed.

From → Uncategorized

8 Comments
 1. Ik ben zó benieuwd naar de nieuwe liedjes…CU vanmiddag!!

 2. Ik ben zó benieuwd naar de nieuwe liedjes…CU vanmiddag!!

 3. Veeeeeeeeeeeeel plezier! En de groetjes aan iedereen die je tegenkomt en die ik ook ken!

 4. Petra permalink

  Hee hallo… test… doei!!!

  Nee gekheid.. het was geweldig.. en nog steeds… genieten…

 5. Sloerie!! Ik had je toch zo gewaarschuwd: blijf uit de buurt van lekkere mannen! En ik heb me nog niet omgedraaid en wat zie ik: Michelle op de picture met zo’n beetje de lekkerste van nederland! Ik wist niet eens dat hij dat was! Tjongejonge, Volgende keer ga ik wel mee hoor. Niet voor de muziek maar ik wil ook sloerien! Hoe lang is hij ongeveer qua lengte van top tot teen zeg maar.

 6. Swanique* permalink

  Txc3xa9 kort voor jou Linda 😉 Wij zagen ‘m ‘t eerst, dus afblijven ;-))))

 7. Anthonia Vries permalink

  Hallo Michelle,

  Hartstikke leuk je bijdarage (incl. foto’s) over Nedmag! Heb je nog meer foto’s gemaakt? Indien ja… dan hou ik me aanbevolen! Ben namelijk voor ons personeelsblad (NedmagNieuws) nog op zoek naar een paar leuke foto’s gemaakt door bezoekers.

  Laat maar van je horen.

  groetjes,
  Anthonia

 8. Wat een ontzettende leuke foto van Daan!

  Voor rest heb ik alleen nog maar de woorden… twas leuk he.. met tisch jeroen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: