Skip to content

Leven!

October 1, 2006

De laatste tijd zat ik in een dipje, wat moet ik met mijn leven, wat wil ik met mijn leven en wat wil ik vooral niet met mijn leven….quaterlife crisis noemen we het maar. En nog steeds weet ik de helft niet, maar rustig aan krijg ik wel weer ideeen en begin ik er grip op te krijgen.

Vanmiddag ben ik spontaan met de jongens gaan skeeleren, lekker effe gezond bezig zijn, het was voor mij alweer een lange tijd geleden dat ik op de skeelers had gestaan dus effe stuntelen maar toen ik de grip weer te pakken had, heerlijk zweten! Na een 3 kwartier met de jongens heb ik hun naar huis gebracht en ben zelf nog even een stukje verder gegaan. Lekker, zeker omdat het weer nog even lekker meewerkte. Om mijn sportieve middag af te maken ben ik nog even een 3 kwartier op de hometrainer gaan zitten, wat is dat toch lekker effe zweten. Of het verstandig was weet ik niet aangezien ik me gisteren niet helemaal lekker voelde en er vanacht diaree op kwam zetten. Die vanmorgen weer over was bey the weg. Maar mijn nobele gedachten dacht wel, mmmm das goed voor mijn dieet waar ik weer aan begonnen ben(-:

Afgelopen vrijdag voor mijn achillespees naar de sportarts geweest…deze man vertelde mij dat het ontstaan is door overbelasting en een slechte doorbloeding van mijn kuit naar mijn hiel. Effe een andere sport zoeken of rust zou de blessure moeten genezen. Teven een paar achillespees versterkende oefeningen meegekregen. Het zal mij benieuwen. Tussen neus en lippen door kwam de 4mijl nog even aan de orde….tja die zou ik gewoon lopen was zijn oordeel dan begin je daarna toch aan de rust qua lopen(-:

Ik zou zaterdag j.l ook richting soestduinen vertrekken maar mijn reisgenoot belde af, vanwege ziekte, en dus besloot ik de avond ervoor, ook maar niet naar de verwendag te vertrekken. Ik bleef liever bij Robin en Daan thuis, die anders de dag alleen hadden doorgebracht en na al die drukke weekenden van september was ik ook wel toe aan een ochtend heerlijk uitslapen….lekker tutten en niks doen.

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Lieve dames en heren lezers van dit logje. Het gaat overduidelijk niet goed met Michelle! Drinkt bier en bakt appeltaarten…. Waar moet dat heen? Straks gaat ze ook nog haar hele dag volplannen met huishoudelijke activiteiten. Zet ze sloffen voor John op de verwarming en maakt ze zijn brood. Stel je voor! Dat moeten we voor zijn. We moeten in actie komen. Samen kunnen we haar nog redden. Ik heb er alle hoop in hoewel ze al ver gezakt is. Laten we de handen ineen slaan en iets beramen. Dat er iedere dag iemand van ons even bij haar langsgaat of belt. Positieve aandacht geven. Ik zal een schema maken. Ze heeft het nodig. Het gaat echt niet goed met haar en wij, vrienden, kunnen die toch niet aanzien en toelaten? Ochochoch, wie had kunnen denken dat het zo snel bergafwaarts zou gaan met haar? ;)Appeltaarten bakken…..

 2. ziet er wel goed en lekker uit die taart! En biertje? moet kunnen toch maar niet te veel

 3. Isa permalink

  Ziet er heerlijk uit , en ga maar lekker door hoor als huisvrouw……………
  Niks mis mee .

 4. Swanique* permalink

  Mmmmm, capuccinootje erbij graag;-) Ziet er geweldig uit, Chelle. Ga zo door;-))

 5. Ziet er lekker uit hoor!! Volgend jaar hier bakken? Zo van af de boom de taart in… lekker hoor! šŸ˜€

 6. she’s back! Wat een telefoonketen al niet kan doen šŸ™‚ Pfff, ik maakte me al zorgen. Die appeltaart gaf de doorslag en volgens mij was dat voor Michelle ook de eye-opener šŸ˜‰ Zo KON het gewoon niet langer meer. Er MOEST wat gebeuren. Sporten is het devies. Hoppa, in je energie en gaan! šŸ˜‰

 7. Nu maar ‘hopen’ dat het niet aan de appeltaart lag…
  Ja 4 mijl Groningen… vorig jaar was ik er bij. Lekker loopje hoor… wel voorzichtig doen bij het waterafgifte punt want het is er door de bekers heen nogal glibberig… zeker met je pees even geconcentreerd doorlopen šŸ™‚
  Lekker zo’n dag de dip er uit trainen! Zeker (z)weten dat het helpt!

 8. Isa permalink

  Succes zondag als je meedoet , ik sta langs de kant hoor !
  Enne zxc3xb3n vervelend dagje hebben we allemaal wel eens , komt wel weer goed ……..

 9. Koppie op M. komt allemaal goed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: