Skip to content

Draaien..

October 16, 2006

Aangezien vorige week meer droefheid was dan lolligheid, was het dus weer tijd voor de wederopstanding… Aangezien we echte plannen hadden voor zondag werd er zaterdag ochtend besloten om te gaan wandelen…dit gol vooral voor robin en ik zei de gek, Daan vind de wandeling naar de wc doorgaans al vrij ver dus die bleef thuis en John was aan het werk dus die bewandelde andere gangen. In eerste instantie was Robin en beetje knibbig maar dit werd al vrij snel een stuk vrolijker, na een fikse wandeling van 2 uur zei hij dat ie het zelfs heeeerlijk had gevonden. Redelijk moe maar voldaan kwamen we thuis. Waar Robin meteen werd opgewacht door klasgenootjes, ze hebben volgende week verkeersexamen of ie zin had om mee te fietsen aangezien hij de weg al gefietst had. Ze kregen de opdracht om de route van te voren al even door te nemen. Ik daartegen ging nog even naar de turk om brood en olijven te halen, heeeerlijk! En ook nog eens een aardige beleefde man. Met een heerlijk stuk gekregen turkse pizza verliet ik de winkel. Mmm Thuisgekomen was het rijp voor de videotheek, effe lekker nieuwe films aanschouwen.

Zondag was dus een geplande dag…we gingen naar Slagharen, voorheen ponypark slagharen. Het was voor ons alweer lange tijd geleden dat we een echt pretpark bezochten en dat met reden, ik hou niet zo van atracties die ernstig schommelen, draaien, op zijn kop vliegen enz.. En ook de wachttijden tussen al die gezinnen met buggy’s en daardoor vaak jankende kinderen*goh wat hebben we een lol in het pretpark* zint me minimaal. Maar we hadden de kaartjes gekregen en e boys wilde het met beide handen aanpakken. Rond half 11 arriveerde we bij het park, waar de drukte al in volle gang was, we ontweken de file door een kilometer voor het park te parkeren, dat scheelde ook weer 6 euro parkeer geld…zuinig he. Als eerste op zoek naar de wc om vervolgens met John in de waterbaan te belanden, met zijn 2e aangezien mijn kinderen de angst voor snel en eng gexc3xabrft hebben(-: Wij genoten en gilde er op los(-;

Daarna was de trein aan de beurt, het waterorgel bekeken, de indianen waterbaan bevaren, het reuzenrad*voor Robin en John*beklommen, de waterglijbaan begleden, patatjes gegeten enz.. En als laatste de stoeltjes lift om nog even een laatste cadeautje te halen. Het was ondanks veel mensen, lange wachtrijen een gezellige dag, een dag met zijn 4e*ook vrij zeldzaam*. Thuisgekomen werd de chinees bezocht en het bad aangezet, want koud was het wel in het park met een enkel vest, bbrrrr

Slagharenenz_016

Slagharenenz_025 Slagharenenz_026 Slagharenenz_042 Slagharenenz_053 Slagharenenz_055

En vanmorgen was het tijd voor ritme in het leven…En dus besloot ik meteen met de mannen de deur uit te gaan voor een rondje hardlopen, even lekker neus in de koude wind, bbrr het word weer bijna tijd voor mijn handschoentjes. Even lekker 6 kilometer gelopen. Bij thuiskomst even lekker rekken en strekken, zeker weer nuttig voor mijn achillespees, aangezien ik hem toch weer voelde na de wandeling van zaterdag)-: Daarna even lekker douchen….mijn ochtend kon beginnen….

From → Uncategorized

7 Comments
 1. gelukkig gaat het weer beter met je. Koppie op he Michelle!! šŸ™‚

 2. Goed zo Chelle…
  enne 20km. is ook bijna een halve marathon.

 3. Tja, volgend jaar nieuwe kansen nietwaar ? Nu eerst eens aan jezelf denken…

 4. yeh, there she is! Ehm ,volgend jaar? Dan zitten we al bijna in New York!!!! Wiehoe!!!!!

 5. o, mag ik mijn stem nog wizigen voor de poll? Ik ga helemaal voor Dave, die is echt de leuxte!

 6. Swanique* permalink

  Blij dat je hoofd weer een beetje geordend is….je hebt zo van die dagen idd…..had ik vandeweek ook!

 7. Wat fijn dat je weer lekkerder in je vel zit…
  Ik denk er ook aan om langzaam aan weer te beginnen met rennen. Als ik straks de rode veters heb zal ik wel moeten… Waar heb ik ze anders voor ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: