Skip to content

Energie…

October 18, 2006

Mensen die mij echt kennen zouden werkelijk versteld staan wat de chelle allemaal gedaan heeft deze week…de hele beneden verdieping is opgeruimd en gepoetst en dat in een paar uur tijd. Gisterenochtend zijn we*john en ik*nadat de boys naar school waren richting zuidlaren gereden om de zuidlaarder markt te bezoeken en kaartjes te halen voor legoworld. Wat was het al mega druk om kwart voor 9 ‘s morgens, als sardientjes in een ton over de markt gelopen, me doodgexc3xabrgerd aan de paarden handelaren die het nodig vinden om met paard of pony midden in het publiek te gaan staan om hun waar te slijten, je kon zien dat ze het niet prettig vonden plus dat het niet veilig was voor het publiek aangezien er ook paarden zijn die het op zo’n moment prettig vinden om dan te gaan steigeren. Om half 12 waren we weer thuis. John naar zijn werk en met de boys eten. Om 1 uur kids naar school en toen viel ik dood…ik ging even in het zonnetje op de bank liggen pakte een boek maar na een paar bladzijdes dacht ik…Dit is niet slim! Aangezien mijn ogen dicht vielen. Dus huppa, radio aan…en op dat moment rijd de buurvrouw voorbij om even later wer voor het raam te verschijnen, of ik even mee ga naar het durp…Hxc3xa9 das inderdaad wel een slim plan, effe bezig zijn. Op de fiets even naar het winkelcentrum daar een uurtje gewandeld om vervolgens nog even een bakkie te doen. En toen…huppa de tuin in, Robin aan de grasmaaier en mamma wat knippen en weghalen, vervolgens het terras opgeruimd. Zo ook weer winterklaar! Maar aangezien ik wel lekker bezig was, mezelf meteen gestort op de keuken, opruimen, een verdomhoekje eindelijk eens leeg, posters aan de afbraakmuur. Het was weer mooi. Meteen daarna de was opgevouwen en weer opgehangen. Toen was de huiskamer aan de beurt…veel papier weggegooit, stofzuiger en stofdoek parraat, piano leeg, plantjes water….het leek de wervelwind wel((-; De grote najaars schoonmaak. Daarna de trap gepoetst. En toen was het tijd voor de boven verdieping….en toen hield het op, de zin was op, ik was doodmoe, haha en nu echt en niet van luiheid. Wat een heerlijk gevoel als je beneden komt en het ziet er picobello uit.

Vanmorgen was het weer sport ochtend en dus weer gelijk met de boys de deur uit. wat een beetje trainen wel niet met een mens kan doen, vorige week liep ik nog 6.5km in 44min. en Nu alweer 6.5 in 38 min. Het gaat de goede kant weer op! Plus dat je hoofd er lekker opgeruimd van raakt(-: Misschien vanavond maar weer eens naar de reguliere training, gewoon een rustige training meelopen.

Nu naar boven…opruimen en poetsen(-: Vanmiddag verder met het betegelen van de huiskamer. Zondag 19 november is de deadline, dan MOET het af zijn! Dus nog even doorzetten.

From → Uncategorized

7 Comments
 1. Wat fijn dat je weer lekkerder in je vel zit…
  Ik denk er ook aan om langzaam aan weer te beginnen met rennen. Als ik straks de rode veters heb zal ik wel moeten… Waar heb ik ze anders voor ?

 2. krijgen we dan ook fotos?

 3. Heb je wat van die energie van Linda geleased? Gaat lekker zo !

 4. hahaha, inderdaad M & L met een energieoverschot πŸ™‚

 5. Zo zo! Ja.. als je er eenmaal inzit dan kun je maar beter ook door gaan… Wanneer kom je hier de boel doen? πŸ˜‰

 6. Margot permalink

  Ja maar je moet ook niet naar de Zuidlaardermarkt gaan! De Zuidlaardernacht eraan voorafgaand is stukken leuker! πŸ™‚
  Hihi, mijn moeder waarschuwde vroeger altijd, als wij naar de markt gingen: Niet achter de paarden langslopen hoor! Alspf dat te voorkomen is!

 7. Ik hoop binnenkort net zoveel energie te hebben, wellicht dat de rode veters daar aan bijdragen.
  Ik heb geen mailadres van je maar we zouden iets kunnen afspreken na de herfstvakantie…. Kids op school en gaan met die banaan ! haha

  Groet Mery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: