Skip to content

Relax

October 23, 2006

Vrijdagochtend toch wat moeilijk op gang gekomen qua loopochtend, het thuis zijn van John werkt niet mee aan mijn positieve energie, kids de deur uit, effe bakkie, effe kletsen, effe koekie oke nog maar een bakkie dan…Okxc3xa9 aan het werk dan maar, we zijn thuis bezig om nu eindelijk de tegelvloer er "netjes" in te krijgen. het grote probleem bij dit realiseren is, dat we dit al eens geprobeerd hebben, dat we ze erin hadden maar TE snel de vloerverwarming nodig hadden waardoor de tegellijm niet goed gehard was en dus na een maand al overal tegels loskwamen….en dus hebben we alle tegels weer losgehaald danwel losgebikt. Nu weliswaar een jaar verder…begonnen we overnieuw, nu echt volgens de regels. Vloer recht, dus de tegellijm stukken die nog op de vloer vast zaten van de vorige actie moesten eruit gebikt worden…ppfff

Legoworld_053

Maar voordat ik daaraan begon vond ik het wel tijd om eerst mijn 6.5km rondje te volbrengen, beetje vermoeid wel kwam ik 40 min. later weer thuis aan. Even een bakkie, een coolingdown en een coldpack*voelde licht mijn achilles* om daarna direct te gaan helpen in het bikken. Na een paar uur was het redelijk plat maar de vloer was daarvoor niet natjes recht gelegd en dus besloten we een deel van de vloer nog even te egaliseren. Nu mocht te drogen.

De volgende ochtend ging de wekker weer redelijk vroeg, om 9 uur moesten we op pad naar zwolle voor een bezoek aan Legoworld . Daar aangekomen was het eerst bijkomen van de 7 euro voor het parkeren*sorry hoor maar echt belachelijk!!*. Het was al behoorlijk druk. Veel mensen, veel kinderen maar daartegen ook veel buggy’s…GRRRR

Na de eerste hal bewonderd te hebben waar vele staaltjes kunstzinnige legobouwerken stonden, kwamen we aan in de Jetix hal. Daar kwam de jetixshow met vele "bekende" artiesten….voor de kinderen dan he, want voor deze ouders was een deel van de mensen grote abracadabra(-:

Legoworld_070 Legoworld_079 Legoworld_088 Legoworld_091 Legoworld_100 Legoworld_060 Legoworld_107

John zijn nieuwe vriendin!

Na een paar uur slenteren vond ik het wel welletjes, het was veel te druk om lekker rustig iets te zien, danwel om even met de lego te spelen, ouders en kinderen verdrongen zich in de speelbak, op mekaar onder mekaar en door elkaar, grijpen en graaien. Het was leuk maar veel te druk en eigenlijk veel te weinig echte leuke dingen gezien. Geen aanrader.

Thuisgekomen, eerst naar een lekkere turkse hambuger tent gefietst om daar een overheerlijk broodje kippevlees nog wat te nuttigen, ook even de turkse winkel bezocht voor de overheerlijke olijven*met knoflook* en turkse pizza’s. We besloten de zondag te gebruiken als tegel leg dag. Eest even lekker uitslapen, mmmm, effe tutten, eten en mixen maar…tegellijm mixen, lekker drapje maar de stof die ervan vrij komt, bleegghhh. Aangezien de vloer nog niet helemaal egaal is, toch wat extra vlieg en recht leg werk(-: Na 9 rijen waren we op de helft van de kamer. Dit was wel weer voldoende voor deze dag. Je rug is half gebroken na al dit gedoe.

Legoworld_003

Dus tijd om even de rug te rechten doormiddel van een klein loopje buiten de deur. Daarna een verrukkelijke warme douche….wat een heerlijkheid!

Deze week is het herfstvakantie…..lekker relax en rustig aan alles. Morgen voegmiddel aanschaffen dan kan ik de tegels gaan voegen. Daarna de helft van de zooi verplaatsen en dan verder met de andere helft, wat het gangetje moet worden.

From → Uncategorized

11 Comments
 1. krijgen we dan ook fotos?

 2. Heb je wat van die energie van Linda geleased? Gaat lekker zo !

 3. hahaha, inderdaad M & L met een energieoverschot ๐Ÿ™‚

 4. Zo zo! Ja.. als je er eenmaal inzit dan kun je maar beter ook door gaan… Wanneer kom je hier de boel doen? ๐Ÿ˜‰

 5. Margot permalink

  Ja maar je moet ook niet naar de Zuidlaardermarkt gaan! De Zuidlaardernacht eraan voorafgaand is stukken leuker! ๐Ÿ™‚
  Hihi, mijn moeder waarschuwde vroeger altijd, als wij naar de markt gingen: Niet achter de paarden langslopen hoor! Alspf dat te voorkomen is!

 6. Ik hoop binnenkort net zoveel energie te hebben, wellicht dat de rode veters daar aan bijdragen.
  Ik heb geen mailadres van je maar we zouden iets kunnen afspreken na de herfstvakantie…. Kids op school en gaan met die banaan ! haha

  Groet Mery

 7. Titel van het stukje is relax… Nou zo relaxt was je weekend dus niet ! Enne Big Danas is geweldig lekkurrr ! Vandaag toevallig nog een foldertje van gekregen… Niet teveel naar kijken…haha

 8. Stoer…al die bekende artiesten voor de boys! Toffe vriendin heeft John…zoxc2xb4n voploptueuze boezem! hahahha

  Bekend verhaal over de tegels…een nichtje van mij had precies hetzelfde…balen!!
  Greetings!!!!!

 9. We hebben afgelopen zaterdag nog op de site gekeken wat het allemaal koste om naar legoworld te gaan. Daar zagen we dat het uitverkocht was, dus niet gedaan en hebben we onze tijd heel nuttig besteed met het “opperen” (ja ja echte vaktaal ๐Ÿ˜‰ van stenen op onze “bouwplaats”. Moest ook gebeuren en als ik jouw verhaal zo lees dan is het maar goed dat we niet geweest zijn… zou helemala niets voor marco zijn geweest al die kids… ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van je vloer!!

 10. Swanique* permalink

  Jxc3xa9minee zeg!! wxc3ยกt een ijver allemaal!! Bij mij komt er deze herfstvakantie niets nuttigs uit mn handen…ik viel zelfs in het theater gisteravond nog in slaap ๐Ÿ˜€

  Hou vast deze bui ;-))

 11. Petje af hoor… wat een werk he dat bikken! Geduldig gebleven? Zijn er geen tegels door de kamer gevlogen? Of had je daar juist je loopje voor nodig?
  Natuurlijk heb je extra plezier van je werk als het eenmaal spik en span ligt.
  Fijne vakantie verder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: