Skip to content

Stof stof stof

October 28, 2006

We zijn weer getroffen: *bron Dagblad van het Noorden*

"Saharastof kleurt autoxe2x80x99s grijs 

Veel Groningers en Drenten waren gisterochtend onaangenaam verrast toen ze bij hun autoxe2x80x99s aankwamen. Die waren bedekt met een grijze laag stof. Het was woestijnstof, die in de nacht van donderdag op vrijdag door de harde zuidenwind was aangevoerd vanuit de Sahara.

De miezerige regen, die in de nacht viel, zorgde ervoor dat de stofdeeltjes vanuit de atmosfeer neerdaalden. In landen rond de Middellandse Zee komt dit regelmatig voor, maar in Nederland is het pas de zestiende keer sinds 1900 dat dit xe2x80x99Saharafenomeenxe2x80x99 zich voordoet. Hoe dan ook; de wasstraten in Groningen en Drenthe deden goede zaken. Het was daar in veel gevallen drukker dan normaal op de vrijdag."

Mijn auto is ook weer flink toe aan een anti saharazand stof beurt…Gelukkig gaat het morgen regenen(-;

From → Uncategorized

8 Comments
 1. Titel van het stukje is relax… Nou zo relaxt was je weekend dus niet ! Enne Big Danas is geweldig lekkurrr ! Vandaag toevallig nog een foldertje van gekregen… Niet teveel naar kijken…haha

 2. Stoer…al die bekende artiesten voor de boys! Toffe vriendin heeft John…zoxb4n voploptueuze boezem! hahahha

  Bekend verhaal over de tegels…een nichtje van mij had precies hetzelfde…balen!!
  Greetings!!!!!

 3. We hebben afgelopen zaterdag nog op de site gekeken wat het allemaal koste om naar legoworld te gaan. Daar zagen we dat het uitverkocht was, dus niet gedaan en hebben we onze tijd heel nuttig besteed met het “opperen” (ja ja echte vaktaal 😉 van stenen op onze “bouwplaats”. Moest ook gebeuren en als ik jouw verhaal zo lees dan is het maar goed dat we niet geweest zijn… zou helemala niets voor marco zijn geweest al die kids… ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van je vloer!!

 4. Swanique* permalink

  Jéminee zeg!! wát een ijver allemaal!! Bij mij komt er deze herfstvakantie niets nuttigs uit mn handen…ik viel zelfs in het theater gisteravond nog in slaap 😀

  Hou vast deze bui ;-))

 5. Petje af hoor… wat een werk he dat bikken! Geduldig gebleven? Zijn er geen tegels door de kamer gevlogen? Of had je daar juist je loopje voor nodig?
  Natuurlijk heb je extra plezier van je werk als het eenmaal spik en span ligt.
  Fijne vakantie verder!

 6. Swanique* permalink

  Geef de boys een emmer, spons (geen schuursponsje;-) ), en een zeem…..en na afloop een beloning voor “doing a good job”!

  Ideetje? 😉

 7. Wij laten de weergoden ut werk doen… Ik doen niets. *nee ik ben niet lui…*

 8. weet ik gelijk wrom ik mijn ramen weer kon lappen. Ik had het net een uurtje ervoor gedaan toen het begon te miezeren. Grrrrrr. En ik lap al niet zo veel. Nu kon ik het twee dagen achter elkaar doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: