Skip to content

Levens up-date…

November 28, 2006

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een logje plaatste, dat heeft te maken met het feit dat we de kamer verbouwd hebben en dat ik dus tegenwoordig in de eetkamer zit te netten, zit niet zo heel comfortabel, dus een langer logje zat er niet in. Het feit dat ik 1.5 week geleden een paar dagen met poot omhoog heb gezeten werkt ook mee aan dit gebeuren, tijdens het hardlopen zei mijn kuit…PANG…doe het zelf maar..au au au. Gelukkig blijkt dit alleen een verrekte spier te zijn, ik kan alweer flink wandelen, zelfs op hoge hakken, alleen hardlopen gaat nog niet van harte maar dat is gewoon weer even wennen voor de kuitspieren. Tussen dit alles door hebben we de verjaardagen van de boys gevierd, werd ik ook nog eens geveld door een mega migraine aanval.

Dit weekend was John hoofd gast bij een afscheidsfeestje van zijn oude werkstek, hij verhuisde van Groningen naar Assen. En zondag zijn we naar Amsterdam afgereisd voor een voor avond/avond, eerst lekker uit eten met vrienden en daarna met zijn alle naar de premiere van Zijlstra in de Kleine Komedie en om het geheel af te sluiten nog even lekker de kroeg in… niet zo heel lang want John moest de maandagochtend weer om 8 uur in Assen zijn….3 uur waren we thuis*slik zucht, we worden oud*.

Gisteren was dan ook een algehele baal dag, om half 10 lag het hele gezin plat…in dromen land(-:

Vandaag was het tijd om weer eens wat in de wasmachine te gooien, maar ook wat cadeau shoppen zat in het programma. We hebben dit jaar besloten om met zijn 4e lootjes te trekken, voor 10 euro cadeautje, surprise en gedicht…geinig hoor, nu al(-:

Vrijdag heeft Robin een slaapfeestje hier in de huiskamer, hij wilde een gezellig slaapgebeuren hier thuis, leuk en aardig zei ik maar kun je daar niet meteen je feestje van maken…lekker makkelijk. En dat was goed!

En het mooiste moet nog komen…als het goed is komen morgen mijn nieuw bestelde schaatsen!!!!!

Als dit zo is, ben ik dus morgenmiddag op de ijsbaan…effe uitproberen, en de zondagen vroeg op voor de schaatstrainingen….Lekker!!

Jullie lezen…er gebeurd een hoop maar ook eigenlijk niets(-: Bijna had ik in december werk gehad voor een week*medicijnen tester* maar dit onderzoek is uitgesteld tot januari, dus ik hoop in januari een week vrijwillig in een ziekenhuis te liggen….lekker effe tot rust komen van de drukke december maand(-;

From → Uncategorized

7 Comments
 1. agossie……. nog eentje toe michelle? ๐Ÿ˜‰

 2. Misschien gek.. maar ik herken Daan in de kleine Laura…. Kan het natuurlijk mis hebben.. Beide zijn ze heel erg lief!!!

 3. Heerlijke foto’s… Lief hoor !

 4. ik zie geen verschil tussen die 2! lief hoor!

 5. Swanique* permalink

  Wat een lief gezicht, die twee….Beauty’s!!

 6. Zeg, die bovenste was toch Marieke? ๐Ÿ˜‰

 7. …. Wat Lief….

  ** Gefeliciteerd Nog **

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: