Skip to content

December…

December 7, 2006

Zoals ik al vertelde had Robin op 1 december zijn slaapfeestje, wat een gezelligeheid allom, er werden inkopen gedaan*veel chips en snoep*, de luchtbedden werden opgeblazen en het feest kon beginnen. Als ik dit had geweten….want van slapen kwam niet veel, er waren 4 films gehuurd die ook gezien moesten worden, om 4 uur vonden we het echt welletjes, we wilde nu toch wel eens slapen….maar niets, veel gegiegel en gelach. Geen houden aan, eerst werd John een beetje boos maar met boosheid alleen los jniets op en dus was het de beurt aan mamma…..die ze allemaal slapend kreeg binnen 5 minuten*HA!* Eindelijk kon de rust beginnen….niet wetende dat ze om half 9 alweer fris en fruitig, giegelend naast hun bed zouden staan….oi oi oi we worden oud(-: Om een uur of 10 besloot ik mijn schoenen maar even aan te trekken…vluchten kan nog net(-: Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en zelfs de eerste partyganger was alweer vertrokken, dat ging snel. 2 kinders bleven nog even hangen maar dat is normaal, die 2 beginnen al tot ons huisraad te behoren. ‘s Avonds om half 10 lagen wij alweer in bed….effe uitrusten. De volgende ochtend zouden we gaan schaatsen maar bij deze werd besloten dit even over te slaan…slaap slaap slaap slape dat is wat wij wilde(-: De zondag werd lekker rustig doorgebracht.

Na bijna 3 weken ellende*lees vooral sjagerijnigheid en onbehagen*ben ik deze week weer aan de slag gegaan met hard*harder*lopen.  Ik besloot dus mezelf maar eens te testen, maandagmiddag zette ik de loopband op zijn plaats*hij heeft helaas nog geen vaste stek* voor de tv. Eerst rustig lopen en steeds een beetje opvoeren, na een uur van sneller rustig sneller stapte ik bezweet van mijn maatje af….En mijn kuit voelde goed! Een klein beeje gevoel maar geen pijn meer…Yihaaa! En dus besloot ik het er woensdag op te wagen, hup naar de vereniging. Rustig aan beginnen in de groep van Arjanne. Ondanks de toch wel warme avond liep het heerlijk. Eindelijk! Eindelijk gaat het weer zoals ik wil! Bij aankomst gaf mijn kilometer teller 10.3km aan. Ik kan dus wel zeggen….Ik ben er weer!

From → Uncategorized

7 Comments
 1. Isabelle permalink

  Hier in Grunn gaat de grote markt ijsbaan weer open op 13 december!
  Schaatse….en veel plezier.

 2. ruth permalink

  zo hee. die zien er best stoer uit.

 3. moooooooooooooooiiiiiiiiii!!!!!!!!

 4. Mooie… met rode veters ! Nu nog vorst zei de Fries..:)

 5. hihi, zijn dat DE rode veters?

 6. Swanique* permalink

  Dat klinkt mooi meis!!

  Hihi…die slaapfeestjes hebben wij hier ook gehad….veel films, limo, chips en snoep …weinig slaap voor de kids, maar wij kwamen meestal wel aan onze rust toe (ons ‘slaapfeestje’ was boven….die van de kids beneden;-) ) Ach, en dan de volgende morgen, uitgebreid ontbijt voor al die koters en hup, weer terug je eigen ouders pesten;-) Duurt ongeveer tot hun 16e/17e :-)) Sterkte ermee!

 7. Joehoeoeoeoe, welcome back Michelle! Lachen die slaapfeestjes, meiden kunnen giegelen, maar jongens kunnen er ook aardig wat van.
  Toedeloehoe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: