Skip to content

Sportieve zondag….

December 10, 2006

Vanwege de feestdagen moet John vandaag weer eens werken en dus moesten wij ons zelf zien te vermaken, eigenlijk zouden we gisteren naar een verjaardag vertrekken in Alkmaar maar gezien het weer van de donderdag en vrijdag ervoor zag ik het niet zitten om met onze windvanger alleen heen en weer te rijden. Toen het gisteren ineens prachtig mooi weer bleek te zijn, sloeg de twijfel toe…ik besloot in bad te gaan om het geheel eens luchtig te overdenken(-; Ik besloot bij me besluit te blijven. Maar 2 dagen niets doen zat niet in het lichamelijke systeem. Dus na een rustige relaxte zaterdag. Besloten we vanmorgen richting Assen te rijden voor het gladde ijs! Even mijn schaatsen uitproberen. De eerste rondes reden heerlijk, maar na een uur werd het ijs zo troebel en hobbelig dat er niet fatsoenlijk verder geschaatst kon worden*wel als je aan natuurijs denkt maar helaas dat was het niet dus moet het goed zijn**wat dat betreft heb ik grote voorkeur voor de geheel overdekte baan in Groningen*. 1.5 uur hebben we het volgehouden, voor Daan was het weer de eerste keer sinds vorig jaar dus was snel vermoeid.

10122006

Daarna hebben we pappa even een bezoekje gebracht bij de praxis, het was er gezellig druk, er werden veel kerstinkopen gedaan en om de sfeer te verhogen was er warme chocolademelk*met slagroom* en speelde er een harmonie vele kerstliedjes. Het was vast geen probleem om vandaag te werken in deze gezellige omgeving.

10122006010

Thuisgekomen hebben we Herbie, de film bekeken. Ondertussen besloten de jongens aan de meegebrachte olliebollen te beginnen en ik besloot me om te kleden voor een hardloop rondje*het weer was te mooi om binnen te blijven zitten*, toe ik mijn schoenen vast maakte werd ik toch overvallen door de olliebollen lucht….ik zwichtte…2 stuks. U begrijpt het maagzuur genoot intens endelijk was het weer eens tijd om te zuren, blleegghhh de ronde werd minder prettig dan ik zelf had verwacht, maaaaaaaaar een voordeel…de caloriexc3xabn werden er weer afgelopen!  Het was inderdaad heerlijk weer, wel koud, maar de zon was er nog dus nog redelijk te doen zonder handschoenen.

10122006011

En nu…lekker tutten na deze sportieve dag.

From → Uncategorized

2 Comments
  1. Swanique* permalink

    Dat klinkt mooi meis!!

    Hihi…die slaapfeestjes hebben wij hier ook gehad….veel films, limo, chips en snoep …weinig slaap voor de kids, maar wij kwamen meestal wel aan onze rust toe (ons ‘slaapfeestje’ was boven….die van de kids beneden;-) ) Ach, en dan de volgende morgen, uitgebreid ontbijt voor al die koters en hup, weer terug je eigen ouders pesten;-) Duurt ongeveer tot hun 16e/17e :-)) Sterkte ermee!

  2. Joehoeoeoeoe, welcome back Michelle! Lachen die slaapfeestjes, meiden kunnen giegelen, maar jongens kunnen er ook aardig wat van.
    Toedeloehoe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: