Skip to content

Deze Week..

January 18, 2007

Egmond was weer een leuk loop uitje opzich, goed voor de been spiertjes ook. Gelukkig weinig last van de spieren gehad, dus na maandagavond, dinsdag de crosstrainer nog maar even gebruikt, heerlijk even een half uurtje zweten met muziek op je oren, even een half uur met jezelf en je lijf. Woensdag werd een echte ultieme hang dag, John thuis, regen in de buiten wereld….op zoek naar de vakantie stek.

Het is Tsjechie geworden, een pension*kamer voor 4 pers., douche, toilet*incl. ontbijt, oftewel een echte vakantie, lekker niks! 2 weken genieten van de omgeving, lopen en uit eten(-:

Het spetterde nog een beetje maar besloot toch naar training te gaan, lekker effe lopen. Het werd een 8 km duurloopje, lekker gelopen, onderweg wel ineens last van ballon kuiten maar dat zakte na een paar minuten ook weer weg.

Deze week ook in een programma van Adries knevel gevallen*nu heb ik echt een bloedhekel aan die kerel maar ik bleef hangen*, daar kwam Bram Bakker vertellen over zijn nieuwe boek, een psych die inplaats van med. voor een burn out of depressie, Hardlopen voorschrijft! Snel zijn boek maar bestellen op zijn site aangezien ik het helemaal met hem eens ben. Sinds ik loop ben ik optimistischer, vrolijker en heb zeer weinig dipjes. In zijn boek staan ook vooral leuke hardloop verhalen.

Vandaag is er in half Nederland opgeroepen vooral binnen te blijven vanwege een heerlijke zuidwester storm, maar hier in het noorden gelden denk ik toch weer andere weer regels, alleen vanmiddag veel regen en wat wind maar zeker niet extreem. Ik kijk op dit ogenblik zelfs naar een blauwe lucht, heel vreemd allemaal.

Voor morgen staat er een loopje op het programma met Marian, als ik dit nu lekker volhou dan komt het allemaal wel goed dit jaar.

Voor morgen staat er ook een sollicitatie op het programma…ik ben benieuwd, na bijna een half jaar niets doen vond ik het wel weer tijd worden om aan de slag te gaan! Aan het werk! En als morgen doorgaat Fulltime aan het werk, misschien kunnen we dan toch met zijn 4e naar New York.

Voor a.s zondag staat er een Stadsparkloopje gepland in Groningen, weet nog niet welke afstand het gaat worden, ligt aan het weer en aan mijn zin.

From → Uncategorized

3 Comments
 1. Haha… wat een avontuur daar aan de kust. Jammer dat ik niet meer naar de sporthal kon. Ik was intussen steenkoud, de bussen zouden om 17:00 weer vertrekken en ik had je SMS-je niet opgemerkt. In ieder geval heb je genoten van Egmond. En ik ook.
  En mooie foto’s zeg…

 2. Karin permalink

  Hoi
  En hoe ging je sollicitatie…
  liefs, karin

 3. Ja vertel vertel vertel… hoe ging het? Liefs Petra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: